{{ message.message }}
{{ button.text }}

3 nieren .. 2 baarmoeders !!! Huh

Verassing 1 ... Verassing 2 ... Verassing 3 ... Ze bleven maar komen niet allemaal even leuk .. Maar zijn er goed vanaf gekomen gelukkig

Afbeelding blog '3 nieren .. 2 baarmoeders !!! Huh '

Hallo iedereen ,

Ik zal kort mijn situatie uitleggen , ik ging voor een spiraaltje in het ziekenhuis , dat kon niet .. Ik had een dubbele baarmoeder .. Interessant vonden ze .. Verder onderzoeken ..  Er werd gediscusieerd in hun sjieke dokterstaal en ik lag daar met mijn vriend naast me .. Huh hoe wat zeggen ze allemaal .. En toen kwam het .. Eerst uitleg over mn dubbele baarmoeder. Punt 1. Kinderen krijgen zal heel moeilijk gaan en moest bij het proberen elke 4-5 maanden teruggaan , we waren niet aan het proberen ik was net begonnen aan een nieuwe studie. Toen kwam de vraag , is er een kinderwens ? Waarop wij antwoorden ja ooit wel , maar als het er nu zou zijn is het zeker welkom ! Met meteen daarna .. Goed nieuws je bent zwanger .. We vielen eigenlijk van onze stoel .. Ze zeiden net het wordt moeilijk.. Snap er niets van .. Maargoed met gemengde gevoelens gingen we naar huis .. Om de 2 weken op controle op het ziekenhuis .. Om de 2 weken mijn klein frummeltje zien , wat bofte ik eigenlijk.  Toen besloten we om een pretecho te laten malen , alles goed en wel en toen kwam een hmm , van de mevrouw die de echo maakte .. Hmm wat zeiden ik en Wim .. Ze zag iets raar aam de nieren .. Dit moet ik ff doorgeven aan je gynaecoloog , ok prima ? Ze zei nog het zal wel niets zijn .. En net die ene keer dat ik me niet druk maakte was het iets .. Ja hoor , ze had niet een .. Niet twee .. Maar 3 nieren .. Daar begin nog meer controles en toen kwam het niet een  maar twee baarmoeders .. Kan geen kwaad.. De baarmoeders .. De nieren zijn we nu nog mee aan het tobben .. Een functioneert niet optimaal .. Maar we moeten afwachten .. Het is een vrolijk prinsesje en heeft niets in de gaten gelukkig .. Wel elke dag antibiotica en terugkerende koemelkallergie .. En voor de moeders die ook nitrofurantoine gevruiken voor hun kindjes .. Hoe krijgen jullie dat uit de kleren ?? Hopeloos .. Nu maar slabbers en spuugdoekjes verprutsen .. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je