Snap
  • Baby
  • Gezond

3 nieren .. 2 baarmoeders !!! Huh

Verassing 1 ... Verassing 2 ... Verassing 3 ... Ze bleven maar komen niet allemaal even leuk .. Maar zijn er goed vanaf gekomen gelukkig

Hallo iedereen ,

Ik zal kort mijn situatie uitleggen , ik ging voor een spiraaltje in het ziekenhuis , dat kon niet .. Ik had een dubbele baarmoeder .. Interessant vonden ze .. Verder onderzoeken ..  Er werd gediscusieerd in hun sjieke dokterstaal en ik lag daar met mijn vriend naast me .. Huh hoe wat zeggen ze allemaal .. En toen kwam het .. Eerst uitleg over mn dubbele baarmoeder. Punt 1. Kinderen krijgen zal heel moeilijk gaan en moest bij het proberen elke 4-5 maanden teruggaan , we waren niet aan het proberen ik was net begonnen aan een nieuwe studie. Toen kwam de vraag , is er een kinderwens ? Waarop wij antwoorden ja ooit wel , maar als het er nu zou zijn is het zeker welkom ! Met meteen daarna .. Goed nieuws je bent zwanger .. We vielen eigenlijk van onze stoel .. Ze zeiden net het wordt moeilijk.. Snap er niets van .. Maargoed met gemengde gevoelens gingen we naar huis .. Om de 2 weken op controle op het ziekenhuis .. Om de 2 weken mijn klein frummeltje zien , wat bofte ik eigenlijk.  Toen besloten we om een pretecho te laten malen , alles goed en wel en toen kwam een hmm , van de mevrouw die de echo maakte .. Hmm wat zeiden ik en Wim .. Ze zag iets raar aam de nieren .. Dit moet ik ff doorgeven aan je gynaecoloog , ok prima ? Ze zei nog het zal wel niets zijn .. En net die ene keer dat ik me niet druk maakte was het iets .. Ja hoor , ze had niet een .. Niet twee .. Maar 3 nieren .. Daar begin nog meer controles en toen kwam het niet een  maar twee baarmoeders .. Kan geen kwaad.. De baarmoeders .. De nieren zijn we nu nog mee aan het tobben .. Een functioneert niet optimaal .. Maar we moeten afwachten .. Het is een vrolijk prinsesje en heeft niets in de gaten gelukkig .. Wel elke dag antibiotica en terugkerende koemelkallergie .. En voor de moeders die ook nitrofurantoine gevruiken voor hun kindjes .. Hoe krijgen jullie dat uit de kleren ?? Hopeloos .. Nu maar slabbers en spuugdoekjes verprutsen .. 

9 jaar geleden

Hoi kimberley Ik reageer even hier want ik weet niet hoe en waar ik andera moet reageren haha Ik heb ook 2 baarmoeders en een tussenschot ik heb alles in tweevoud baarmoedermonden der kunnen in percipe in alle twee baby's komen ook van verschillende weken bij mij kwamen ze erachter tijdens het begin van de zwangerschap het was net een kijk show

9 jaar geleden

interessant verhaal om te lezen zelf ben ik geboren met 1 nier. mijn zoon met anderhalve nier. het is genetisch bepaald hij had 5% kans om het ook te krijgen. hft tot zn derde jaar iedere dag antibiotica moeten slikken en iedere keer op controle. hij is nu 10 en nergens meer last van. wel veel plassen en drinken mr dat is te overzien.

9 jaar geleden

Ik heb zelf vier nieren, pas ontdekt toen ik 20jaar was! Ik had megaveel blaasontstekingen en naar vele onderzoeken kwamen ze erachter dat ik dus 4 nieren heb. Maar bij mij zitten ze ook aan elkaar geplakt, dus daardoor nooit eerder ontdekt. gelukkig heeft mijn dochtertje het niet! Want het schijnt dus dat ik de erfelijke variant heb. Maar mijn uroloog zei dat ik er zonder problemen 100 mee kan worden, als je maar goed blijft drinken!

9 jaar geleden

Hallo , Ja klopt ... Dan ben ik hardop aan het lezen en dan schrijf ik te snel haha sorry