{{ message.message }}
{{ button.text }}

2maanden oud snachts doorslapen

De nacht moet Amy gaan doorslapen wel of niet een nachtje laten huilen?

Afbeelding blog '2maanden oud snachts doorslapen'

Hallo meiden

Ik heb met het c.b overlegd. nou moet ik het schema aanhouden om de 4uur vanaf 7;00 gerekend. bij iedereen denk ik wel bekend, maar Amy zat snachts al een beetje in een ritme om 2;00 en 6;30 dus ik had gisteravond om 23;00 de laatste fles gegeven haar ook wakker gemaakt maar nu kwam ze dus weer om 2;00. Wat kan ik het beste doen gewoon even door laten huilen? want honger kan het eigenlijk niet zijn. Ik ben erg benieuwd of jullie dit ook hebben gehad of wat jullie het beste lijkt

groetjes

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je