{{ message.message }}
{{ button.text }}

2e verjaardag

Eigenlijk schrijf ik deze blog, omdat ik tips en ervaringen zoek

Afbeelding blog '2e verjaardag' Achtergrond blur afbeelding

Nathan wordt op 29-12-2017 alweer 2 jaar.
We willen het ook graag die dag vieren. In de ochtend gaan we trakteren bij het kinderdagverblijf.
Nu vind ik het erg moeilijk bepalen wie je uitnodigt en wie niet, we hebben een grote vriendenkring maar heeft Nathan daar iets aan? Welke vrienden willen graag komen, welk maakt het niet zo veel uit, of komen misschien zelfs liever niet...aangezien ons huis niet zo groot is (gemerkt met mijn eigen verjaardag 5-11).
Maar mijn grootste twijfel is de tijd van viering...Nathan slaapt s'middags sinds aantal weken eigenlijk niet meer, nu die wat ziekjes is soms wel, maar juist zo'n dag is natuurlijk erg vermoeiend.
Als het huis vol zit met bezoek, hoef ik hem niet naar bed te brengen, want dan gaat hij toch niet slapen (zou ik ook niet doen:P). Met mijn eigen verjaardag waren we er vanuit gegaan dat hij niet zou slapen, omdat hij dat al een aantal weken niet meer deed s'middags, dus bezoek, vanaf 14.00 huisje vol. Achteraf gezien was hij die dag al niet fit, op zich ging het goed, alleen om 18.00 viel die echt (over)vermoeid in oma's armen in slaap en heeft hij een uur geslapen. Het duurde even voor die vrolijk was na het wakker worden in een nog steeds vol huis. Daarna nog even gezellig erbij geweest en om 21.00 naar eigen bed gebracht, goede nacht gehad.
Maar nu dus twijfel over zijn eigen verjaardag.
ideeën zijn:
- iedereen uitnodigen tussen 14-17 en dan met mijn familie en schoonfamilie eventueel daarna nog hapje eten.
- iedereen vanaf 15 uur welkom (maar ja, voor hetzelfde geld slaapt Nathan van tevoren toch niet) en dan iedereen laten mee-eten (simpel)
- 2 groepen maken 1 groepje van 11-13 en 1 groepje van 15-17 ofzo( ook bij deze optie is twijfelachtig of Nathan slaapt tussendoor)?
- gewoon loslaten en we zien wel net als bij mijn eigen verjaardag...dus bezoek vanaf 14 uur welkom tot wanneer ze willen.... Ik vind het zelf erg lastig om te beslissen, dus hoor graag tips/ervaringen....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je