{{ message.message }}
{{ button.text }}

2e blog. Daan in het Erasmus

Mijn 2e blog. We gaan het transplantatie-traject in. Op naar Rotterdam Erasmus met kleine lieve mooie Daan

Afbeelding blog '2e blog. Daan in het Erasmus'

We zijn nu alweer drie weken verder en onze Daan ligt momenteel op de intensive care in het Erasmus ziekenhuis Rotterdam. Dit met het oog op een eventuele harttransplantatie(screening). Kinder-cardioloog Michiel Dalinghaus heeft gezegd dat het minimaal 1 jaar kan duren voordat er een hartje beschikbaar is voor onze lieve Daan, en dan was hij nog optimistisch. Wij hopen natuurlijk dat het niet zo lang gaat duren, aangezien de situatie toch wel erg zorgelijk is. Daan ligt sinds eergisteren weer aan de beademing omdat hij zo uitgeput was en zo vreselijk hard heeft moeten werken en vechten. De artsen in Groningen namen het zekere voor het onzekere, en wilden hem niet nog verder uitputten. Meerdere ernstige hartritmestoornissen en andere gekkigheid zijn de revue gepasseerd de afgelopen weken. Wat spannend en verdrietig. Gisteren is Daan met gierende sirenes in de ambulance en hulp van de politie binnen twee uur vervoerd van Groningen naar Rotterdam.
Gelukkig ging dit allemaal goed, want dat was ook nog een groot risico. Wat waren we blij!
Momenteel zijn de artsen aan het "sleutelen" aan de medicatie zodat de toestand hopelijk weer wat stabieler wordt, en Daan uiteindelijk zonder hulp van de beademing verder kan. Wij houden hoop en gaan nog steeds voor een toekomst met die lieve bijzondere vent.
Wat zou het geweldig zijn als er op tijd een hartje beschikbaar is. Ook in het Erasmus ziekenhuis hebben we weer de volste vertrouwen. Wat zijn ze ook weer lief en kundig voor Daan en ons.
Ondanks het intense verdriet vinden we het ook ongelooflijk hoe onze vrienden en familie ons steunen. Wat zijn ze ontzettend lief, wat geweldig om zoveel liefde en steun te krijgen. Wij hopen we op een wonder. We gaan er voor! Alles voor onze lieve Daan????

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je