{{ message.message }}
{{ button.text }}

2019 het jaar dat ik 3 kindjes verloor.

Met 8, 12 en 16 weken zwangerschap.

Afbeelding blog '2019 het jaar dat ik 3 kindjes verloor.' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag ben ik 12 weken zwanger en vanmorgen hoorde en zagen we geen hartactiviteit bij de baby. Een klap. Een klap waarvan ik niet wist dat die weer zo hard kon zijn. 13 maart dit jaar verloren wij onze dochter Chloë met 16 weken zwangerschap. 8 weken ervoor haar tweeling helft. 3 kindjes in minder dan 1 jaar hoe is het mogelijk? Hoeveel kan een lichaam aan en hoeveel kan iemand emotioneel aan ? We waren zo ontzettend blij weer in verwachting te mogen zijn na de geboorte van Chloë maar we waren ook zo bang. Ik bloedde al 2 weken flink en bij de eerste bloeding op mijn werk had ik de hoop al opgegven en dacht ik al dit is helemaal fout. Maar tijdens de echo spartelde ons kleintje vrolijk in het rond en alle echo's daarna ook. We kregen een uitgerekende datum en waren die 12 enge weken (bijna) voorbij. Ik ging vanmorgen naar het Hartjes spreekuur bij onze verloskundige praktijk, gewoon even een bevestiging krijgen dat alles goed is, even wat meer vertrouwen in mijn lichaam krijgen.. Ze kon geen hartje vinden, zelf dacht ik nog ben net 12 weken dus misschien is dat nog niet goed hoorbaar met een doptone dus ik kreeg een echo. Ik was alleen naar de praktijk gegaan en had dus ook alleen de echo. Hup liggen en naar ons kleintje kijken. Ik zie het meteen. De baby beweegt niet en ik zie geen hartje kloppen. Met onze voorgeschiedenis zou ik bijna zelf echo's kunnen maken want ik weet precies waar ik naar moet kijken. Het is niet goed zeggen we beide, nee het is echt niet goed..

Deze week word ik gecuritreerd, inleiden doen ze liever niet ivm heftige bloedverlies van mijn inleiding met Chloë. Ik voel me leeg. Ik voel me verdoofd. Ik voel me falen en kijk naar mezelf en zeg hoeveel pech kan ik nog hebben en verdragen?

Dan kijk ik naar Yannick en Quinn mijn 2 mannen die mij overal doorheen sleuren en mij steunen door dik en dun. Die mij exact begrijpen en zonder dat ik het vraag mij een simpele knuffel en kus geven. Mijn wereld dat zijn zij. En ik weet dat we ook hier doorheen komen. Samen met elkaar. Maar dat neemt niet het enorme verdriet weg dat wij deze 3 kindjes moeten missen.

Dag lieve sterretjes.

Ik hou van jullie tot alle sterretjes en weer terug.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je