Snap
  • Baby
  • Regenboogbaby

2018: Regenboogbaby opkomst

Een regenboogbaby is de naam die gegeven wordt aan de baby die kort na het verlies van een vorige baby geboren gaat worden. De term regenboog staat voor het feit dat er altijd na regen zonneschijn komt.
5 jaar geleden

Mooi geschreven. Ik ben ook mijn dochter verloren. De foto die je erbij plaatst raakt me ook meteen. Mag ik misschien vragen waar je dat roze sterretje vandaag hebt met haar naam? Ik vind hem heel erg mooi. Ik wil jullie veel geluk wensen met boontje :)

5 jaar geleden

Wat een bijzonder herkenbaar verhaal. Wij hebben ook vorig jaar in april ons dochtertje verloren tijdens de zwangerschap en mijn bevallingsverlof was er ook 1 zonder kindje om voor te zorgen. Nu ben ik 38 weken zwanger van een zoontje een hele spannende tijd, van genieten is nog geen sprake. Maar hoop zo straks met een klein wondertje te kunnen gaan genieten van een heerlijk verlof. Succes met de laatste loodjes en hopelijk houden jullie straks een prachtig en gezond baby’tje in jullie armen.

5 jaar geleden

Wat weer een mooi verhaal meid. Genieten van elke beweging in je buik. Genieten van het nieuwe leven. Onder aan deze regenboog (baby) staat een potje met goud. Het geluk kan niet meer stuk. Xxx

5 jaar geleden

En elke week groeide je buik. En elke week nam de spanning toe en weer af. En elke week was het geluk op je gezicht af te lezen. En elke week is nu een beetje dichterbij komen bij jullie Regenboog'boontje'. Geniet van de komende tijd!