{{ message.message }}
{{ button.text }}

20% korting op Olvarit babyvoeding!

Olvarit kun je verkrijgen op Wehkamp.nl. Olvarit verzorgt de lekkere en gezonde hapjes voor baby’s. Neem bijvoorbeeld het Olvarit XL Menu...

Afbeelding blog '20% korting op Olvarit babyvoeding!'

Niet meer geldig: Olvarit verzorgt de lekkere en gezonde hapjes voor baby’s. Veel baby’s genieten van deze maaltijden en fruithapjes, boordevol gezonde ingrediënten. De producten zijn samengesteld volgens de laatste inzichten, want ze zijn 100 procent natuurlijk. Dat maakt Olvarit de beste start die je jouw kindje kunt geven.

Olvarit kun je verkrijgen bij wehkamp.nl. wehkamp.nl is een online warenhuis, met ruim 160.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. En voor de moeders onder ons, heeft wehkamp.nl een enorm aanbod van Olvarit producten, zoals verschillende soorten maaltijden, toetjes, tussendoortjes, en nog veel meer! En het mooie is dat de producten van Olavrit momenteel in de sale zijn en ze worden gratis thuisbezorgd!

wehkamp.nl heeft een uitgebreid assortiment van Olvarit met babyvoeding vanaf 4 maanden t/m vanaf 15 maanden. Van losse potjes, menu pakketten tot aan grootverpakkingen.

Een menu pakket van Olvarit bestaat uit meerdere potjes die zorgen voor een complete en uitgebalanceerde maaltijd. De potjes zijn afgestemd op de voedingsbehoefte van je baby en er zijn geen conserveringsmiddelen toegevoegd.

Het menu pakket bestaat uit vele verschillende smaken en wehkamp.nl heeft een assortiment met vele variaties qua menu's. Bekijk hier alle weekmenu's.

Bekijk snel het assortiment op wehkamp.nl en profiteer van de 20% korting + gratis thuisbezorgd!

Tags: #Baby, #Voeding

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je