{{ message.message }}
{{ button.text }}

20. een druk en heftig uiteinde, een positiever begin

December, een vrolijke en drukke maand, hier helaas gekenmerkt door ziek zijn,...

Afbeelding blog '20. een druk en heftig uiteinde, een positiever begin' Achtergrond blur afbeelding

in november had Nathan buikgriepje...kan gebeuren...
begin december had Nathan een oorontsteking, na een antibioticakuur een paar dagen rust en meneer greep weer naar zijn oor met alle problemen van dien,...terug naar de huisartsenpost omdat Nathan 's ochtends (zondag) al 39.7 koorts had...Ja hoor oorontsteking (zelfde oortje, zelfde problemen) 2de antibioticakuur in het breder spectrum hopen dat het wel volledig weg zou trekken. Dat deed het gelukkig!

Nathan bleef veel aandacht nodig hebben niet dat dat erg is maar maakte me zorgen omdat Nathan niet zichzelf was/werd.
Toen verschenen er vlekjes bij Nathan bij controle huisarts bleek dit 6de ziekte te zijn....
ikzelf was een paar dagen later ook zo ziek als een hond (lag met 39.5 koorts op bed) gelukkig kon Nathan 2 volledige dagen naar het kinderdagverblijf waardoor ik kon uitzieken en papa toch gewoon kon werken.
Maar ook na deze 6de ziekte waren we nog niet klaar....

Nathan had vlak voor kerst toch het RS virus opgelopen....verschillende keren temperaturen van boven de 40 graden gemeten en meneer was weer flink ziek! mocht gelukkig wel thuis uitzieken, maar was wel heftig en zwaar zo'n zielig ziek kindje wat zo lang aanhoudt.
Onze kerstplannen zijn dus half geannuleerd en we hebben kerstavond met mijn famillie door laten gaan,in de schoonfamillie hebben ze ook andere kleintjes dus niet handig ivm besmettinggevaar, dus de rest met zijn 3tjes doorgebracht zodat we alle tijd en rust aan Nathan gaven.
Gelukkig was meneer op zijn eigen verjaardag (29-12) koortsvrij en hebben we toch kunnen genieten van zijn 1ste verjaardag, helaas zonder andere kindjes (ivm besmettinggevaar)
En sinds 2 januari is Nathan ook snotvrij en dus besmettingsgevaar over gelukkig!

Ikzelf heb na mijn 2 dagen bedrust met hoge koorts een flinke verkoudheid gekregen en met oud&nieuw een dubbele ooronstekingen (bij volwassen kunnen ze er niets tegen doen omdat het dan buiten trommelvlies zit of zoiets), nu nog steeds zit mijn neus en oren potdicht met de gebruikelijke hoofdpijn en ga ik dus al 2.5 week vroeg naar bed en doe alleen het hoognodige...vandaar hebben jullie dus al even niets meer van mij vernomen...

Maar goed 2017 is begonnen en gelukkig is mijn kleine weer beter en helemaal zichzelf (vrolijk, druk, lachebekkie) heeft mijn man nergens last van en zal mijn verkoudheid binnenkort toch ook wel verdwijnen zodat we weer lekker er tegenaan kunnen!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je