{{ message.message }}
{{ button.text }}

2 december 2015

Het zijn rare weken. Nog voordat ik zal moeten bevallen gaan we langs bij de verloskundige die de 20 weken echo afnam en waar alles mee begon.

Afbeelding blog '2 december 2015'

We voelde ons zo vertrouwd bij onze verloskundige. We hadden nog een afspraak staan. Eigenlijk om afscheid te nemen aangezien we nu waren overgedragen aan het ziekenhuis.

Deze verloskundige was bij de geboorte van onze zoon, was bij de begeleiding van onze miskraam
daarvoor en had die ene 20 welen echo gedaan. Een vrouw waar we ons thuis voelde, waar we alles aan kwijt konden en vertrouwde.

Het was, onder deze omstandigheden, een fijn gesprek en toen wij dachten dat het bijna klaar was kwam de vraag: willen jullie je kleine meisje nog even bewonderen?

Een moeilijke vraag, het is zo pijnlijk, in mijn buik doet onze lieve meid het zo goed, straks gaan we bevallen om afscheid te nemen.

We twijfelde, het zal een kwelling zijn om te zien dat ons meisje zo actief en tevreden is in mijn buik. We hebben het toch gedaan, het zal de laatste keer zijn dat we onze meid vrij zien bewegen.

Op dat moment besef je door de pijn, het verdriet en de malle molen waar je in terecht bent gekomen niet hoe belangrijk het is om deze herinneringen te maken. Je kan die tijd nooit meer terughalen. Tot de dag van vandaag zijn deze beelden ons nog zo dierbaar.

Lief klein meisje, ik mis je 💖

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je