{{ message.message }}
{{ button.text }}

2 babykamers in huis

Iets meer dan een jaar na elkaar.

Afbeelding blog '2 babykamers in huis'

Yes! Eindelijk hij is af: de tweede babykamer in huis. hoe nuchter en makkelijk ik als persoon ben. Het is fijn dat het weer allemaal gereed staat, de laatste weken worden misschien toch weer wat zwaarder. 

Vorig jaar mocht ik bevallen van een meisje op 30 Augustus, een enorme verrassing want ik was er bijna zeker van dat het een jongen zou worden ondanks we het geslacht niet wilde weten.

Nu ben ik begin Oktober uitgerekend, nog zo’n 8 weken te gaan. Geslacht weer onbekend, nu denk ik een meisje maar goed ik weet dat mijn instinct middels er flink naast kan zitten. Iets meer kwaaltjes de 2e keer maar het schijnt dat eigenlijk iedereen dit ervaart heb ik me laten vertellen. Toch mag ik nog steeds niet klagen, ik vlieg er doorheen. Misschien ook omdat Celine eind deze maand haar 1e verjaardag mag vieren en ik me handjes vol heb aan dit leuke kind. Ze kruipt, wilt het liefst een hele dag staan en stopt echt alles in haar mond. Oppassen geblazen. 

Hoe ver was jij in je zwangerschap toen het kamertje gereed stond?

Afbeelding blog '2 babykamers in huis'

Kamertje van Celine

X Steffie @gewoonsteffie

Afbeelding blog '2 babykamers in huis'

Kamertje van ....?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je