{{ message.message }}
{{ button.text }}

1e zwangerschap deel 5

Thuis na de bevalling

Afbeelding blog '1e zwangerschap deel 5'

Jaaaaaa!!!! we mogen naar huis....
We komen de straat in, en de eerste buren komen meteen met hun hoofd in de maxicosi om te kijken naar onze zoon. Ik wil mijn sleutels pakken, en kijk door het raam naar binnen, ik zie allemaal blauwe slingers, Ik kijk naar de kop van de ooievaar die zogenaamd door het glas vliegt, tussen alle balonnen en slingers zit daar mijn schoonmoeder......oh daar had ik natuurlijk ontzettende zin in #NOT!. Ik zoek de juiste sleutel aan mijn bos, ik wil naar binnen lopen, en ik zie tot mijn grote verbazing dat mijn woonkamer is omgetoverd, ´zoooo schat, verveelde je je` vroeg ik aan mijn man. Mijn schoonmoeder geeft antwoord en zegt nee hoor zo staat het toch mooier en praktischer. In mijn zelf denk ik; verdomme dit is al de 2e keer dat je me dit flikt. Ik vraag heel vriendelijk of ze aub mijn meubels, tafeltjes, en plantjes terug wilt zeggen waar ze stonden. Ze doet dit gelukkig meteen. De kraamzorg arriveert, wat een ontzettende lieve vrouw....ze is van de oude stempel, ze bonjourt thankgod mijn schoonmoeder het huis uit onder het nom, moeder en kind hebben rust nodig. Begrijp me niet verkeerd, maar mijn schoonmoeder zat niet binnen om het huis te versieren, maar heeft met een smoes de sleutel bij mijn buurvrouw opgehaald zonder dit te vragen of te overleggen met ons. Ik vind het echt niet erg als schoonmoeder en-of schoonvader naar hun 1e kleinkind komen kijken, maar doe dit aub na een smsje oid....Ik was moe, ontzettend moe, ik mocht naar bed, ik ging naar bed, maar kwam na 5minuten mijn bed weer uit. Ik wilde bij mijn zoon zijn, en ik wilde gezellig met de kraamzorg praten en met mijn man. Ik hoor een sleutel in de voordeur gaan, en ik zie mijn moeder en vader binnen komen en dat gaf mij een super gevoel. Mijn vader had een tas vol spullen in zijn handen, hij kwam carpaccio brengen, en ging bij het avond eten een medium gebakken biefstuk maken, en nu als lunch kreeg ik een heerlijke boterham met american filet......HEEEEEERLIJK!!! Ik pakte mijn telefoon uit mijn tas, jeetje wat een hoop smsjes en gemiste oproepen, ik vond het even heerlijk om dit allemaal te lezen en te beantwoorden. Mijn beste vriendin staat voor de deur en staat te popelen om onze kleine man te bewonderen. De kraamverzorgster doet de deur open en maakt beschuit met muisjes, blauwe muisjes natuurlijk. Even later gaat de deurbel, er worden allemaal heerlijke donutsen met blauwe versieringen gebracht, daar had ik net trek in!! Wij sturen de kraamverzorgster lekker optijd zodat ze lekker weekend kan vieren en de volgende dag spreken wij weer vroeg met haar af. Savonds komen mijn schoonouders nog even een kopje thee drinken, en mijn moeder bied aan bij ons te blijven slapen de 1e nacht. Het voeden moet om de 3uur dus het is super fijn als mama helpt! Mijn beste vriendin vertrekt, we geven elkaar een dikke zoen en zien elkaar overmorgen weer. Het is tegen 10en aan en mijn schoonmoeder vertelt ons iets, wat wij best als zeer schokkend ervaren..................

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je