{{ message.message }}
{{ button.text }}

1e IVF-poging

Afbeelding blog '1e IVF-poging' Achtergrond blur afbeelding

Het is een aantal maanden geleden dat ik een post geplaatst heb. Maar na de 6e mislukte IUI-poging in april, hadden mijn partner en ik samen besloten om even rust te nemen voordat we met het ivf-traject zouden beginnen. Vandaar dat ik een tijdje niks gepost heb hier op mamaplaats. Inmiddels zijn de vakanties over en gaat alles weer zijn gangetje en zijn wij dus gestart met het IVF-traject.

Dinsdag 28 augustus hebben wij de intake gehad voor de IVF. daarvoor had ik wel al telefonisch contact opgenomen en ben ik op 17 augustus begonnen met het slikken van de pil, dit omdat we in het lange traject zitten. ook ik kreeg de 28ste ook de medicijnen mee. ik moest aan de decapeptyl om mijn natuurlijke cyclus plat te leggen en daar kwam ook nog eens 225 eenheden Gonal-f bij, ook kreeg ik de utrogestan bolletjes al mee, op 11 september kreeg ik mijn 1e uitgangsecho en bleken er in mijn rechter eierstok 3 follikels te zitten en in mijn linker 4 follikels. op 19 september kreeg ik mijn 2e uitgangsecho en toen bleken er 5 hele kleine follikels links te zitten, rechts heb de fertiliteitsarts niet gekeken omdat mijn rechter eierstok heel hoog ligt en ze deze niet kon vinden. Afgelopen maandag had ik mijn 3e uitgangsecho en toen bleken er rechts 5 follikels te zitten en links wel liefst 11. ook werd mijn baarmoederslijmvlies gemeten en die was al de juiste dikte. Gisteren gebeld door het ziekenhuis en morgen om half 9 is het zover de eerste punctie, ik vind het allemaal wel spannend.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je