{{ message.message }}
{{ button.text }}

19▪Los laten

18-10-2016

Afbeelding blog '19▪Los laten'

De dag zat eraan te komen, heb hem notabene zelf gepland. Met pijn in mijn buik kwamen de dagen dichterbij. Kan ik nog terug? Ja natuurlijk kon ik dat. Het zou mijn eigen beslissing zijn. Iedereen zou het begrijpen en niet eens gek vinden als ik dat alsnog besloot. Maar nee het moet. Het moet van mijzelf. Liever nu dan uitstellen. Hoe langer ik wacht hoe moeilijker het zou worden als straks echt de nood aan de man was en ik echt de hulp nodig heb.
Huilend in de auto terug. Mijn maag draait om. Wat heb ik gedaan!

Ik geloof dat hij er minder mee zit dan ik.

Mijn zoon gaat voor het eerst uit logeren...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je