{{ message.message }}
{{ button.text }}

180 ml in 10 minuten

Nino is net als papa en mama een vreetzakje en werkt eten veelte snel naar binnen.

Afbeelding blog '180 ml in 10 minuten'

In 10 minuten werkt Nino een flesje van 180 ml + 6 schepjes (wat neer komt op 200 ml) naar binnen. Nu heb ik op internet gelezen dat wanneer een kind er minder dan 15 minuten over doet, dit veelte snel is. Nu kan dat best kloppen want Nino heeft vaak de hik en spuugt regelmatig weer wat op. Daarnaast heeft hij nog steeds regelmatig last van krampjes en hij is de 3 maanden nu toch echt voorbij. 

Sinds een week heeft hij ook nog eens diarree erbij en bij het kinderdagverblijf drinkt hij zijn flessen niet meer leeg. Hij krijgt daar andere voeding en ze gaan nu ook op de hyper allergene voeding over om te kijken of hij dat beter neemt, dit gebruiken wij thuis sowieso al, of na ja iets dergelijks, na het lezen van goede recensies op het internet ben ik gestart met Hipp.

Maar met deze vage klachten weet ik eigenlijk niet zo goed wat er dan precies aan de hand is met Nino. 

We hebben al geprobeerd Nino te voeden met Dr. Brown flessen maar daar doet hij dan weer 45 minuten over en dat is me ook een beetje te gek.

Ik durf vanwege zijn krampjes nog niet echt te beginnen met rijstebloem voor het slapen gaan maar zou het toch wel heerlijk vinden als hij de nachten door gaat slapen.

Ergens weet ik nu gewoon niet zo goed meer wat er mee moet doen. Ik vind de klachten niet groot of duidelijk genoeg voor de huisarts maar aan de andere kant heb ik het gevoel dat ik toch iets moet doen. Sowieso vraag ik het volgende week wel bij het consultatiebureau misschien hebben die nog tips. Maar heeft hier iemand nog tips tot die tijd?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je