{{ message.message }}
{{ button.text }}

#17: Sinterklaas, kerst, oud en nieuw & 2017!!

Zo weer even geleden maar ik ben er weer!! Einde 2016 en een begin 2017!!

Afbeelding blog '#17: Sinterklaas, kerst, oud en nieuw & 2017!!' Achtergrond blur afbeelding

Helaas heeft het weer even geduurd voordat jullie weer iets van mij horen. Mijn excuses!! Drukke maand gehad (dec.). Ik werk namelijk zelf bij Etos en daar is het met de feestdagen allemaal niet bij te houden hoe druk het kan zijn. Maar gelukkig zijn wij de dagen goed doorgekomen naar heel erg moe te zijn geweest.

Sinterklaas was weer gezellig en Milan is goed verwent. Ook de kerstdagen waren gezellig. Mijn moeder heeft op kerstavond voor ons gekookt want ik moes tenslotte eerst werken tot 17:00 uur. Naja en als je daarna thuis komt staat wel het eten op tafel dus dat was wel heerlijk.

Eerste kerstdag zijn mijn oom en tante met mijn nichtjes en neefje geweest, ook was de vriend van mijn nichtje erbij dus dat was gezellig. Zo gezellig dat Milan geen middag dutje wou doen. Dus later als normaal ging hij slapen. 'S avonds hebben wij gegourmet samen met mijn schoonouders en dat was super gezellig!

Tweede kerstdag zijn wij eerst naar mijn oma geweest. Toen zijn we optijd naar huis gegaan (wij sliepen bij mijn ouders) zodat Milan zijn middag dutje in zijn eigen bedje kon doen. Om 15:30 uur zijn wij naar mijn schoonzus gegaan en daar hebben wij weer heerlijk gegourmet met de hele familie van mijn man.

Milan had er moeite mee om in slaap te komen die afgelopen dagen. Maar naar 2 nachten is het goedgekomen gelukkig.

Met Oud&Nieuw heeft hij wel heerlijk doorgeslapen en nergens last van gehad gelukkig!!

Hopelijk word 2017 een top jaar zonder een eventuele Ziekenhuis opname. Onze volgende controle is 1 februari in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht!

Tot snel

Xx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je