{{ message.message }}
{{ button.text }}

15 euro korting op Pampers luiers!

Pampers, wie heeft ze niet gedragen? De enorm comfortabele luiers geschikt voor elke baby. Op www.wehkamp.nl kun je Pampers krijgen. Lees...

Afbeelding blog '15 euro korting op Pampers luiers!'

Pampers, wie heeft ze niet gedragen? De enorm comfortabele luiers geschikt voor elke baby. Het assortiment van Pampers bestaat niet alleen uit luiers, maar ook uit broekjes en doekjes. Het merk Pampers is ontstaan in de jaren 50 door een man die op zoek was naar een eenvoudigere manier om zijn kleinzoon een luier om te doen. Deze man was scheikundig ingenieur en werkzaam voor Procter & Gamble Co.

Aanbieding

Pampers kun je verkrijgen bij wehkamp.nl. wehkamp.nl is een online warenhuis, met ruim 160.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. En voor de moeders onder ons, heeft wehkamp.nl een enorm aanbod aan Pampers producten, zoals verschillende megaboxen met luiers, babydoekjes en luierbroekjes! En het mooie is dat de producten van Pampers momenteel enorm in de sale zijn en ze worden gratis thuisbezorgd!

Wehkamp.nl heeft een uitgebreid assortiment van Pampers voor pasgeboren baby's t/m 24+ maanden. Je baby beweegt zo ongeveer 720 keer in je slaap. Dit kan leiden tot een lekkende luier waardoor je wakker wordt. Pampers Baby Dry bied je daarom een geweldige bescherming tegen lekken. Baby Dry neemt nu nog meer vocht op met tot wel 12 uur bescherming tegen lekken! Een aantal kenmerken van de Pampers Baby Dry luiers zijn: - Extra absorberende zones: haalt nattigheid sneller weg van baby's huidje. Zodat je baby nu een rustige en droge nacht kan beleven van 12 uur - Baby-GuardTM balsem met aloë: helpt je baby's huidje te beschermen tegen vocht en vuil en houdt het natuurlijk zacht - Elastisch en flexibel: beweegt mee en blijft op zijn plaats om tot 12 uur lang tegen lekken te beschermen - Goede sluiting: helpt je kleine zich de hele dag vrijer te bewegen. Bekijk snel het assortiment op wehkamp.nl en profiteer van 15 euro korting + gratis thuisbezorgd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je