Snap
  • Baby

15. 1 seconde niet opletten kan teveel zijn

een ongelukje zit een een klein hoekje, nathan ging gisteren met het kinderdagverblijf lekker naar de speeltuin.

Gisteren had ik ochtenddienst op mijn werk en ging Nathan naar het kinderdagverblijf. 
Hij is verkouden en sinds 2 dagen ook hees...maar gelukkig wel vrolijk dus we brachten hem toch naar de opvang.
Het drinken en eten ging slechter als normaal (normaal erg goed) maar vermoedde dat meneer last heeft van zijn keeltje dus ach dan maar wat vaker iets aanbieden en niet aandringen.

Na de fruithap gingen ze met de groep lekker naar de speeltuin lekker buiten spelen.
Nathan zat met een paar andere kindjes op van die kleine draaischijfjes dit was erg interessant, de juf draait zich 1 seconde om om ook een ander kindje te pakken en de juf hoort dat Nathan naar adem snakt, gelukkig heeft deze juf een snel reflex om Nathan op te pakken en "slaat" hem tussen de schouderbladen. ze hoort dat Nathan hetgeen wat dwars zit ophoest uiteindelijk en meteen doorslikt. Wat het dus is geweest weet niemand. Maar goed zij dank is het goed afgelopen.

Heb nog wel even overlegd met de huisarts maar moest Nathan in de gaten houden komende dagen maar langs komen was niet nodig. 

Wat ben ik toch trots op mijn kleine mannetje en super verkouden, hees, volgens mij een kies die eraan komt en dan dit ook nog meemaken, hij was zelf ook zichtbaar geschrokken. gelukkig is Nathan weer gewoon lekker zijn vrolijke zelve.
Zo zie je maar weer een ongeluk zit in een klein hoekje!!!