Snap
  • Baby
  • gezin
  • bijzondergezin
  • grootgezin

14e zoon voor Amerikaans stel!

Hoe is het mogelijk?!

Afgelopen woensdag werd het veertiende kind van het koppel uit Rockford, Michigan geboren. Op zich al een opmerkelijke prestatie, maar nog opvallender is dat Jay en Kateri voor de veertiende keer een zoon hebben gekregen! 

De familie Schwandt ging woensdagochtend naar het ziekenhuis en werden rond 14.30 uur naar huis gestuurd. Toen ze thuis kwamen moesten ze direct weer terug. De baby werd iets voor 18.00 uur geboren. De jongste zoon heeft nog geen naam gekregen.

Het koppel wist voor de bevalling nog niet of ze een dochter of zoon kregen. Vader Jay liet vooraf weten op een dochter te hopen, maar hij schatte de kans klein in. Daarnaast zei hij dat nummer veertien écht de laatste zou zijn. Maar dat zei hij ook na nummer dertien...

Bron: WIVB.com

5 jaar geleden

Gefeliciteerd, dit is erg bijzonder. Vele vrouwen raken niet zo vlot in verwachting. Ik hoop dat alle kids goed terecht komen. Ze zijn in ieder geval nooit erg alleen. Of het verstandig is, is vers twee. Immers studeren is kostbaar en de ziektekosten verzekering is in USA ook duur. Als er ooit een kind ziek wordt, dat kan het mis gaan. Al hebben ze misschien met crowdfunding nog een kans. In ieder geval geen aanrader voor alle gezinnen ter wereld. Toch succes gewenst en een goede toekomst voor het hele gezin.

5 jaar geleden

Check your facts! Heb dit verhaal al op Amerikaanse sites gelezen en de naam is allang bekend. Finley sheboygan ( she is a boy again) dat was de clou van dit hele verhaal... jullie lopen vaak achter maar dit...