{{ message.message }}
{{ button.text }}

#12: En daar zit ik dan nu! Een blog te schrijven

Ja we zijn er weer en wel 2x op een dag op mama plaats.. Helaas is milan opgenomen in het ziekenhuis.

Afbeelding blog '#12: En daar zit ik dan nu! Een blog te schrijven'

Woensdag avond 19-10-2016

Het gaat niet goed met Milan, hij houdt zijn eten niet binnen en ook zijn medicijnen komen er een beetje uit. Uiteindelijk gaat hij om 01:30 uur pas slapen. En daarna val ik ook zelf in slaap met de hoop keer goed te slapen. Om 7 uur schrik ik wakker en denk shit Milan moes half 7 eten. Maargoed als hij honger heeft gilt hij van eigens wel een keer. De fles van 7 uur gaat er redelijk goed in maar niet helemaal. Dus om half 8 nog een medicijnen gegeven (die moeten om de 8 uur). Om 11 uur krijgt hij weer de fles maar dan gaat het helemaal mis! Hij had hem bijna op, op 30 ml na. En hij spuugt alles onder! Zelfs de fles van gister avond en die van vanochtend inclusief zijn medicijnen.

Nouja als dat zo was moest ik het ziekenhuis gaan bellen dus dat heb ik maar gedaan en we moesten meteen komen want dan gingen de medicijnen door het infuus.. Een maal aangekomen zien we alle dokters en die vragen of wij een abbo op het ziekenhuis hebben omdat wij er onderhand elke maand komen. Wij moeten lachen want ja je kan wel sip blijven doen maar het gaat allemaal door en we denken maar zo hier is Milan in goede handen en word er nu eindelijk echt goed naar gekeken over wat hij nu precies mankeert.

Helaas hebben ze het infuusje weer in zijn hoofdje gezet net als de vorige keer. Dat komt omdat de aderen daar perfect liggen en niet in een bocht. Gelukkig heeft hij er nu geen last meer van en heeft hij een soort hoedje op om te zorgen dat het goed blijft zitten. Aangezien hij nog maar heel klein is en de zin: Daar moet je van afblijven nog niet snapt hebben ze er een bescherming om heen gedaan.

Kregen ook het nieuws dat we morgen niet naar Utrecht hoeven want dat gaat niet met de antibiotica. Morgen doen ze wel hier in dit ziekenhuis een echo en zodra hij is opgeknapt moeten wij ZSM na Utrecht voor als nog onderzoeken daar.

Hopelijk knapt ons manneke snel op want wat doet dit pijn! Ik slaap nu wel gelukkig bij hem dus als er iets is ben ik er gelijk bij! Ook in het ziekenhuis zijn ze kei lief voor ons.!

Ik houd jullie mee op de hoogte.!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je