{{ message.message }}
{{ button.text }}

12 dagen ziekenhuis

Afbeelding blog '12 dagen ziekenhuis'

In mijn vorige Blog heb ik mijn bevalling verhaal verteld in deze zal ik vertellen over Stan zijn eerste  dagen in het ziekenhuis.

Ik zelf ben 5 dagen in het ziekenhuis gebleven maar kon daar niet meer slapen en hebben besloten om elke dag na Stan toe te gaan we wonen gelukkig niet zo ver weg van het ziekenhuis en gingen twee keer op een dag na Stan toe. Maar toch viel me dit heel zwaar je komt thuis met lege handen en dat hoort niet zo en lichamelijk was dit ook best zwaar na een keizersnede, 

Stan liet vanaf het begin af aan al zien dat hij een sterkt mannetje is,  de eerste 2 dagen kreeg hij nog vocht via het infuus maar na 2 dagen kon hij al snel zonder infuus, en na 5 dagen mocht hij al uit de couveuse eindelijk eigen kleertjes aan,

Ik had nog gauw een paar maatjes 44 gekocht want alle kleding die ik had waren 50 en groter maar zelfs maat 44 was nog te groot, maar het stond stukken beter als geen kleertjes aan,

Ondaks dat Stan z'n temperatuur goed kon vasthouden en niet meer in de couveuse hoefde ging het drinken steeds minder goed hij dronk niet alle flesjes meer leeg en dat was de eerste dagen echt geen probleem zonder moeite ging alles op, en nu kon hij niet meer wakker blijven tijdens het drinken dus ze besloten gauw om een voedings sonde aan te brengen zodat hij beter en sneller kon aankomen en engerie te besparen,gelukkig ging het na  2 dagen weer beter en werd gauw de sonde weer verwijderd.

Stan Was inmiddels 2 kilo en dit betekende dat hij bijna na huis mocht na 12 dagen bleef ik de laatste nacht in het ziekenhuis bij Stan vanwege de corona mocht Daan niet blijven maar dat was geen ramp we mochten de volgende dag toch eindelijk met z'n drieën na huis, die Nacht dronk stan bijna alle flesjes leeg op één na hij was gewoon niet wakker te krijgen en de verpleegkundige begon al over nou als hij niet beter gaat drinken weet ik niet of hij morgen na huis kan... Kon wel door de grond zakken zo op verheugd dat hij bijna thuis kwam.. Maar de volgende dag was de kinderarts zeer te spreken over Stan en mochten we na huis!

Eindelijk thuis wat heerlijk, ik had nog 5 dagen kraamzorg tegoed, gelukkig stonden we er niet meteen alleen voor en en heb er nog heel veel aangehad ze behandelen je toch heel anders dan in het ziekenhuis ze nemen de tijd en in het ziekenhuis was het meer van zo doe je dat en succes je red je maar gelukkig was dat geen heel groot probleem en kon ik mij prima redden met Stan, na 5 dagen ging de kraamhulp weg het ging super goed met stan drinkt goed komt goed aan en is een tevreden mannetje,

Maar nadat Stan 4 weken oud was sloeg alles helemaal om, maar dat vertel ik in mijn volgende Blog... 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je