{{ message.message }}
{{ button.text }}

10 maanden en nog steeds niet doorslapen.

Mijn dochter is 10 maanden en slaapt nog steeds niet de hele nacht door.

Afbeelding blog '10 maanden en nog steeds niet doorslapen.' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben moeder voor de eerste keer. Het is al 10 maanden en ik krijg mijn dochter niet de hele nacht slapend. Ze wordt nog steeds om de 3 uur wakker. Ik heb verschillende papjes en doorslaap papjes gepropeerd. Soms drinkt ze 30 ml melk en gaat ze weer slapen. Ze draagt een brace aan die volgens mij het probleem is dat ze niet doorslaapt. Want ze kan niet goed draaien met het brace dus wordt ze wakker. Maar nu heb ik een andere probleem. Ze wilt niet meer in haar eigen bedje slapen. Ze wil bij mij op bed slapen. Of in mijn armen. Ik weet niet wat ik moet doen. Ze blijft huilen als ik haar in haar bedje zet. En als ik naar haar toe gaat stopt ze met huilen. En ze valt meteen in slaap als ze bij mij op bed lig. Over twee weken hoop ik dat de brace eraf mag dan hoop ik dat ze dan kan doorslapen. Ze is wel een schatige baby. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je