Snap
  • Baby

10 maanden en nog steeds niet doorslapen.

Mijn dochter is 10 maanden en slaapt nog steeds niet de hele nacht door.

Ik ben moeder voor de eerste keer. Het is al 10 maanden en ik krijg mijn dochter niet de hele nacht slapend. Ze wordt nog steeds om de 3 uur wakker. Ik heb verschillende papjes en doorslaap papjes gepropeerd. Soms drinkt ze 30 ml melk en gaat ze weer slapen. Ze draagt een brace aan die volgens mij het probleem is dat ze niet doorslaapt. Want ze kan niet goed draaien met het brace dus wordt ze wakker. Maar nu heb ik een andere probleem. Ze wilt niet meer in haar eigen bedje slapen. Ze wil bij mij op bed slapen. Of in mijn armen. Ik weet niet wat ik moet doen. Ze blijft huilen als ik haar in haar bedje zet. En als ik naar haar toe gaat stopt ze met huilen. En ze valt meteen in slaap als ze bij mij op bed lig. Over twee weken hoop ik dat de brace eraf mag dan hoop ik dat ze dan kan doorslapen. Ze is wel een schatige baby. 

9 jaar geleden

Ik hoop dat je binnenkort de spreidbroek voor je dochter kan opbergen. Houd nog even vol, heel veel sterkte de komende dagen.

9 jaar geleden

Ja Annemiek ik heb erover nagedacht om even nog niet aan te beginnen. Het is frustrerend voor haar om door te slapen met de spreidbroek. Dus ik zal even afwachten tot de spreidbroek af mag en dan zien hoe het verder gaat. Bedankt

9 jaar geleden

wees nog wel even voorzicht met de slaaptraining en misschien is het wel verstandig om te overleggen met mama's die ook ervaring hebben met de spreidbroek. Ik snap dat het je sloopt maar als ze zo graag wil bewegen in haar slaap en ze kan niet of nauwelijks is het een belemmering. Misschien is het verstandiger om nog die 2 weken af te wachten. Ik weet het echt niet in dit geval. Elke 3 uur wakker is wel heel wat anders dan na 7 of 8 uur wakker gemaakt worden maar je hebt er niks aan als je nu er mee begint en ze wordt nog gefrusteerder. Als ze straks haar bewegings vrijheid terug krijgt heb je misschien een betere kans van slagen denk ik. Dat is teminste wat mijn gevoel zegt. Praat er over met ervarings moeders, misschien is er een infosite waar je dit soort ervaring kan uitwisselen, en misschien weet de orthopeet of kinderarts hier iets over. Heel veel sterkte de komende 2 weken.

9 jaar geleden

Bedankt Kirstenimolnen. Zal ik doen