{{ message.message }}
{{ button.text }}

10 maanden al een slechte slaper...

Mijn jongste dochter is inmiddels alweer 10 maanden, maar slaapt bijna nooit een nacht door.

Afbeelding blog '10 maanden al een slechte slaper...'

toen ze net was geboren (3 dagen voor de 37 weken), viel ze officieel onder het kopje prematuren en moest daarom om de 3 uur eten. Gelukkig hoefden we maar 2 nachten in net ziekenhuis te blijven en in overleg met de kraamzorg lieten we de keuze aan haarzelf. En ze kwam gewoon om de 2-3 uur en groeide geweldig.

Na 2 maanden vonden ze bij net cb dat ze nog steeds vaak borstvoeding wilde. Overdag om de 2 uur, 's nachts om de 3-4 uur. Ja, was ik het mee eens maar had toch nog verlof... En uiteindelijk ging ze er steeds meer tijd tussen laten. Ze heeft na 4/5 maanden ook best een tijdje redelijk geslapen. Soms hele nachten, soms 1x per nacht wakker.

Maar de laatste tijd... Het is echt drama. Ze valt rond 19.00 uur in slaap na een flesje melk dus dan gaat ze naar bed. Meestal word ze 's avonds nog wel 1-2x wakker, maar valt bij mij snel in slaap. Dat was altijd al zo. Geen probleem verder. Maar nu word ze standaard 's nachts ook wakker. In het beste geval rond 3 uur, maar meestal eerder en vaker. 

Ik ben serieus kapot.. Het breekt zo op om elke nacht wakker te worden. Ze slaapt nu dus ook vaak als ze wakker is tussen ons in verder, want in haar eigen bed is ze zo weer wakker.

Laten huilen werkt niet. Sowieso gaat dat tegen mijn gevoel in, maar dan is grote zus ook gelijk wakker. Ik hoop serieus dat deze fase snel over is..

Haar zus was ook een slechte slaper, totdat ze in een groot bed ging. Maar dat was pas bij anderhalf, vind haar nu nog te jong om in een groot bed te slapen.. 

Ach het zal vast allemaal een x over gaan. Ik hou me maar voor dat ze over 13 jaar vast niet meer tussen ons in wil liggen. En nog een paar jaar later lig ik s nachts weer wakker van haar, maar dan omdat ze nog niet thuis is, haha

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je