{{ message.message }}
{{ button.text }}

10% korting op jeans

Afbeelding blog '10% korting op jeans'
Kinderkleding nl geeft tot en met 3 april 10% korting op spijkerbroeken! Gebruik hiervoor de kortingscode: denim1311. DATUM: 29 mrt 2011 , Mamaplaats ACTIES - 10% JEANS Kinderkleding nl geeft tot en met 3 april 10% korting op spijkerbroeken! Gebruik hiervoor de kortingscode: denim1311. Alle Jeans nu met 10% korting, ook op de afgeprijsde jeans! Bij Kinderkleding.nl Blue Pepper Jeans Wat dacht je van zo’n fijne Blue Pepper Jeans? Stoer en van deze tijd! Ennnn…bijkomend voordeel…deze broeken kunnen tegen een stootje!
LEVIS Jeans Natuurlijk zijn ook de classic LEVIS zijn volop aanwezig bij Kinderkleding.nl (Foto url http://www.kinderkleding.nl/merken/levi-s/) Tumle’ N Dry Nog niet zo lang op de Nederlandse markt en nu al een hit! Nu gauw een jeans aanschaffen met korting! http://www.kinderkleding.nl/merken/tumble--n-dry/ Kies de jeans van jouw keuze, voor 3 april, en gebruik de kortingscode: denim1311 (link kinderkleding.nl)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je