{{ message.message }}
{{ button.text }}

10. het leed dat slapen heet

slapen, soms wel goed, soms niet maar mij als moeder maakt het onzeker!

Afbeelding blog '10. het leed dat slapen heet'

Mijn zoontje, ruim 7 maanden oud

slaapt in "goede" dagen van 21 tot 7.00-8.00,...10-12,....15-17 ongeveer.

nu komt het volgende de laatste tijd gaat het paar dagen super goed,  dan weer eens niet, dan weer wel. soms overdag wel en 's nacht niet, dan 's nachts niet en overdag wel. kortom het is onvoorspelbaar.
Als het niet goed gaat blijft hij huilen zodra je hem in bed legt en/of wegloopt,  al veel geprobeerd (weggaan en laten huilen, troosten in bed, troosten in armen, speentje nooit gewild) alleen in slaap wiegen helpt op zon moment.

Je zou denken hij heeft leren slapen en kan dit ook vaak wel maar soms dus niet, en heb geen idee wat er dan is.
Hij eet goed, drinkt goed, luiers worden voor elk slaapje ververst geen idee meer.
ook de tandjes zijn al 6 door en geven we hem druppels voor en omdat het niet iedere keer is denk ik ook niet dat dit het gene is waar die last van heeft.

het is een heel tevreden en makkelijke baby verder maar op dit punt blijf ik onzeker, je weet nooit of je het wel goed doet,...
doe ik iets fout waardoor hij niet slaapt ik weet het niet meer. Om mee heen schijn ik allemaal baby's te hebben die beter slapen.
We kijken het maar gewoon aan en doen wat we kunnen, als die slaapt mooi en soms wiegen we hem toch even in slaap omdat ik anders bang met dat hij oververmoeid raakt. Hopelijk dat hij dan niet het zelf slapen afleert (waar ik ook alweer bang voor ben) jaja soms moet ik gewoon niet zo onzeker zijn en er vanuit gaan dat het allemaal wel goed is,
maar is er iemand die dit herkent en/of eventueel tips heeft??? reactie=fijn

ps. Begin asjeblieft niet over RRR want dat doen we hier ook maar wel op zijn ritme wat hij aangeeft want dat strakke regime werkte hier ABSOLUUT niet. Wel geprobeerd maar toen werd het alleen maar erger en is ook erg moeilijk aangezien ik wisselende diensten werk (zorg)
 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je