{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby mee in vliegtuig?

Wanneer neem je een baby mee in het vliegtuig? Als het nog heel klein is of pas vanaf een paar maanden?

Afbeelding blog 'Baby mee in vliegtuig?'

Wij willen onze vakantie gaan boeken maar twijfelen tussen een vliegvakantie of een vakantie in Nederland. Ons kindje wordt in mei verwacht maar is nog maar een paar weken oud (ruim 8 weken) wanneer we op vakantie gaan.

Bij een vliegvakantie neem je je baby natuurlijk mee in het vliegtuig maar ik weet niet precies of dat wel handig is en of dat gaat. Je moet flesjes mee (of je geeft borstvoeding) en luiers en wat als je kindje het op een brullen zet tijdens de vlucht of tijdens het opstijgen of dalen?

Heeft iemand hier goede of slechte ervaringen mee? Ik ben erg benieuwd, zelf zie ik er namelijk een beetje tegenop maar misschien moet ik me minder druk maken!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je