{{ message.message }}
{{ button.text }}

Baby Kardashian is geboren!

En nu is het dan eindelijk zo ver: Kanye West en Kim Kardashian zijn ouders geworden! Lees hier meer over baby Kardashian >>

Afbeelding blog 'Baby Kardashian is geboren!'
Op Mamaplaats heb je alle ontwikkelingen kunnen volgen rond de zwangerschap van Kim Kardashian. En nu is het dan eindelijk zo ver: Kanye West en Kim Kardashian zijn ouders geworden!

Meisje

Afgelopen zaterdag kwam het eerste kindje van stel ter wereld in een ziekenhuis in Los Angeles. Het meisje is op een natuurlijke wijze ter wereld gekomen, terwijl ze vijf weken eerder is geboren dan gepland. Ondanks dat gaat het goed met moeder en dochter.
kanye-west-300

Mini Kim

Volgens een insider is het een echte mini Kim. ‘’Ze heeft donker haar en lijkt op Kim’’. Hoe ze heet is nog niet duidelijk. In de weken voorafgaand aan de bevalling vertelde Kim al wel dat de naam waarschijnlijk met de letter ‘K’ begint, net zoals Kim en Kanye.

Roddels

Er gingen roddels de ronde dat Kanye niet aanwezig wilde zijn bij de bevalling. Maar het tegendeel is waar. De rapper zou donderdagavond een optreden voor de release van zijn eigen album hebben afgezegd omdat Kim zich niet goed voelde. Hij was gewoon bij de bevalling aanwezig. Kim en Kanye zijn een veel besproken stel. Vorige week werd er nog gefluisterd dat Kanye vreemd zou zijn gegaan toen Kim net zwanger was. Ondanks al deze geruchten zijn de twee dolgelukkig met hun gezinnetje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je