{{ message.message }}
{{ button.text }}

Angst op de tribune

Spannende judo wedstrijden, en ineens zegt de scheidsrechter EHBO. En dan besef je dat jouw kind EHBO nodig heeft

Afbeelding blog 'Angst op de tribune' Achtergrond blur afbeelding

6.30 de wekker gaat. Mijn zoon zit inmiddels allang beneden, en ik loop op de zaterdag morgen met een slaperige kop naar beneden. Mijn zoon zegt "mama vandaag de grote dag"  Ik probeer met een lach te zeggen, ja schat we gaan zo. En denk bij mezelf wie verzint nou dat je tussen 7.30-8.30 moet wegen. Maar goed wij zitten op schema om 7.20 in de auto. En daar waren we even snel wegen. Gelukkig nog net in de -34 kilo poule. En daar gaan we, ik zit samen met mijn man op de tribune, hartslag met 30 slagen per minuut verhoogd en super zenuwachtig. Mijn zoon zit heel relax. En na een paar partijtjes was hij aan de beurt. Goed ik schrok gelijk want hij moest tegen een groene bander. En ik dacht . Grapje zeker. Die van mij heeft maar oranje slip. Maar het was op gewicht. Dus ik dacht nou daar gaat mijn zoon zo neer in een ipon (als dat zo al heet) maar niet laten merken aan hem. En daar ging hij. En voor ik het wist hoor ik EHBO. Maar had niet door dat het voor mijn zoon was. Totdat hij stil op de grond bleef liggen. Toen ging. er van alles door mij heen, angst, boos, ik wil er heen. Het waren maar een paar minuten, en toen gehuil van mij kind, ik kon weer ademen. Gelukkig viel het mee, die wedstrijd wilde hij niet meer uitspelen. Maar heeft daarna het tot de kwart finales gehaald. Maar jeetje wat een spanning en wat was ik boos op het jongetje dat hem zo hard had gegooid op zijn hoofd. Kijk dat jongetje deed gewoon zijn ding. Maar. Toen dacht ik  van grrrr mijn kind. Hoe durf je. En dan realiseer je hoe bang ik zou wezen als er wat was gebeurd. 

 

1

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je