{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als het niet lukt.....

Na 2 jaar nadat de kleine was geboren, besloten we voor de 2e te gaan.... Was het maar zo makkelijk?!

Afbeelding blog 'Als het niet lukt..... ' Achtergrond blur afbeelding

We proberen al 3 jaar zwanger te raken, nadat ik gestopt ben met de prikpil. Ik heb veel horrorverhalen gelezen op internet na gebruik van de prikpil en ik denk dat ik ook tot die doelgroep behoor! Bij onze eerste was het binnen 6 maanden raak, nu lukt het helaas niet...ik ben ten einde raad.... Heb besloten om het via het ziekenhuis te proberen, alles voor zoonlief die zoooooo graag grote broer wilt worden!! Wie Ooo wie herkend zich hierin? 

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je