{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als de uitslag van de hielprik niet goed is. . (deel 5)

We gaan verder. .met observeren. .vooral met gewoon leven. .maar er is altijd wat bij ons. .

Afbeelding blog 'Als de uitslag van de hielprik niet goed is. . (deel 5)'

We pakken ma de test het leven gewoon weer op. .ik zie nu opeens dat Dani vaker de symptomen laat zien, die hij had tijdens de test. Dat drukke..met zijn hoofd tegen de muur of op de vloer slaan. .het soms bijten uit frustratie. .gewoon ergens in. .wat voorbij komt. .dus ook af en toe mijn hand of gezicht, om vervolgens in huilen uit te barsten. .

Maar de artsen zeggen dat dit niet kan? ? Hoezo niet. .ik zag het tijdens de test toch ook. .en we horen het ook van andere ouders. Hoge waarden..en soort van ADHD gedrag. .en bij lage waarden geen energie.  Ook andere ouders horen we over met het hoofd ergens tegen aan slaan. .alsof ze hoofdpijn hebben. Maar de artsen zeggen dat het niet medisch bewezen is. 

Als Dani een dag goed eet.dus brood. .aardappels en vlees. .hebben we feest. .eerst stuiterdruk en dan in de nachtelijke uren. .dromen. .en steeds wakker.  Erg onrustig. 

Ik vergelijk zijn gedrag wel eens met iemand die xtc geslikt heeft. .zijn lichaam gaat over de grens en daarna doodmoe en onrustig

Maar ik durf het niet meer hardop te zeggen in het ziekenhuis.  Want ik heb zo langzamerhand het gevoel dat ze denken. .komt zij ook weer. .de overbezorgde moeder

Daar word ik ook onzeker van merk ik. .zie ik het niet goed. .zie ik spoken?  Ben ik misschien toch te bezorgd door de heftige start in zijn leven. .

Ik ben moeder van 3..de oudste is inmiddels 13 en de middelste al 10 jaar. .ik heb mezelf altijd gezien als een relaxte moeder. .maar tegenwoordig. .zucht

Op dit moment is Dani weer ziek. .en gewone verkoudheid loopt weer eens uit de hand. .dus antibiotica kuur nummer 10 weer opgehaald bij de apotheek. .

Hopelijk red hij deze griep met 1 kuurtje..we gaan het weer zien

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je