{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alle mannen gaan dood

Althans, dat denken ze.. DE mannengriep.. Wat zou er in godsnaam met onze mannen gebeuren als niet wij, maar zij een kind moesten baren??

Afbeelding blog 'Alle mannen gaan dood'

Dan gaan ze dood en sterfen de mannen uit!

Ik kan mijn vriend ook niet aan het verstand brengen dat als wij vrouwen de "mannengriep" hebben, wij wel gewoon door gaan met de dagelijkse dingen.

Moment van schrijven lig ik dus ziek in bed, maar dan ook echt ziek, hoofdpijn explosies bij de minst geringe bewegingen, snotbommen, alles er op en er aan (dit heb ik ongeveer 1 x in de 2 jaar). Als mannen "ziek" zijn (lees; verkouden), kunnen ze he-le-maal niks. Ja, slapen.. 

Ik moet ook geregeld even voelen "of hij echt geen koorts heeft" 9 van de 10 x is zijn hoofd zo koud, dat ik eerder denk aan onderkoeling. 

Maar stel je dan eens voor, dat een man een kind moet baren, zonder zelf dood te gaan! 

Dat kan toch niet? Als ik hem vertel dat een bevalling kan voelen als meerdere botbreuken tegelijkertijd, zegt hij "maar een klap op mn ballen is pijnlijker!" 

Serieus? SERIEUS? Dus jij denkt dat een bevalling van een paar uur, minder pijnlijk is dan een klap op je zak? 

Dus ik heb hem vanmiddag keihard in zn zak geslagen en vraag hem over een paar maand of hij nog de exacte datum weet, waarop ik hem zo hard in zn zak heb gemept, dat hij die dag noooooit meer vergeet! 

:)

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je