{{ message.message }}
{{ button.text }}

A(lle) D(agen) D(ruk)! Heel druk...

Ik ben lang niet fit en weet dat ik nog drie drukke dagen voor de boeg heb. Ik zou echt moeten stoppen met zoveel hooi op mijn vork te nemen

Afbeelding blog 'A(lle) D(agen) D(ruk)! Heel druk...' Achtergrond blur afbeelding

Heel toevallig las ik gister een artikel over griep krijgen in je vakantie. Iets wat je inderdaad vaak hoort. Mensen zijn vrij en plots steekt de griep de kop op. Dikke pech, je wordt ziek in je vakantie. Blijkbaar is het een soort van reactie van het lichaam. Wanneer je werkt maakt jouw lichaam adrenaline aan en wat ik van het artikel begreep kan dat een griepje of verkoudheid doen onderdrukken en komt dit aan de oppervlakte door ontspanning.

En laat ik nou net toevallig gisteravond thuis komen en koorts krijgen. Ik kan niet echt zeggen dat ik last heb van mijn hoofd of een verkoudheid onder de leden heb. Ik voel me enkel über zwak, spieren die lijken te branden, een huid dat tintelt en heel heel heel erg moe. En dat terwijl ik nog helemaal geen vakantie heb! Integendeel... Ik ga een paar drukke dagen tegemoet....

De klachten herken ik. Dit rare 'griepje' heb ik ook gehad een week na de bevalling van de jongste. Conclusie? Koorts door oververmoeidheid door een combinatie van stress en veel te weinig slaap. Nu heb ik hetzelfde weer, alleen ben ik niet pas bevallen en heb ik geen zorgen voor een kleine baby.

Mijn agenda is propvol. Even een kleine greep uit mijn planner; morgen mag ik de hele dag werken van half negen tot half zes. Tussendoor moet ik nog reizen naar een andere locatie, een half uur verder, waar ik mijn uren moet gaan draaien die ik morgenmiddag niet op mijn eigen locatie kan draaien. Dan moet ik s'avonds voor het moviepanel naar de bios om vervolgens s'avonds laat nog een recensie over die film te schrijven. Vrijdag moet ik op tijd mijn bed uit omdat ik de hele dag de bruiloft ga vastleggen  voor een vriendin van mij. Dit is altijd een ge-ren en gevlieg omdat je of eerder dan het bruidspaar op een bepaalde locatie moet zijn, je tussen de overige gasten moet wurmen voor de beste kiekjes en eigenlijk op twee plekken tegelijk moet zijn omdat dit de wensen zijn van het bruidspaar. Uiteraard zijn wij als gezin uitgenodigd op het feest die avond dus het zal niet vroeg worden. Na de bruiloft heb ik alweer een volgende opdracht om me de komende week druk om te maken, namelijk een teken opdracht voor een andere vriendin die eigenlijk voor 9 juli af moet zijn. Ik heb maar een week om dat klaar te krijgen en ben serieus bang dat me dat niet gaat lukken. Ik zit daarom ook sterk te twijfelen of ik niet gewoon beter een soort van tegoedbon kan gaan maken zodat ik iets meer tijd heb, maar aan de andere kant wil ik het ook gewoon heel graag af hebben.

En laten we het überhaupt niet over 9 juli hebben. Eerst heeft één van de kinders  die dag de jaarafsluiting van de scouting tot vijf uur. Daarna moeten we dus naar die verjaardag van die vriendin en dan kan ik s'avonds weer door naar een housewarming party van een andere vriendin. Laat me je de laatste week voor de vakantie maar besparen. Die zit totaan de nok toe vol...

Dan heb je de huishoudelijke taken nog die ik al niet kan bijbenen. Ik heb een gigantische achterstand overal in. Ook hebben we nog een moestuin in een dorpje hier zo'n vijf kilometer vandaan die ook de nodige aandacht vraagt wat ik ook al niet bij kan houden, want het onkruid groeit als een malle. Volgende week is onze oudste jarig. We moeten nog steeds kijken voor een kinderfeestje en dergelijk. Ik heb geruild met één van de leden van het moviepanel dus volgende week mag ik nog een keer heen. En zo ziet het leven er ongeveer uit buiten de standaard dingen...

Ik voel me nog steeds niet fit en dit is toch echt wel een beetje mijn eigen schuld. Ik zit sterk te twijfelen om me morgen ziek te melden op het werk. Ik wil zo graag slapen, dat ik de hele dag al bijna aan niets anders kan denken. De bruiloft kan ik echt niet afzeggen omdat er geen vervangende fotograaf is. Misschien moet ik maar gewoon op tijd naar bed gaan vanavond. Misschien voel ik me morgen dan wel een stuk beter. Of zal ik toch...?

Hebben jullie ook altijd een veel te drukke planning?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je