{{ message.message }}
{{ button.text }}

aanvullen borsvoeding of overstappen naar flesvoeding?

aanvullen borsvoeding of oversstappen naar flesvoeding als mijn kind naar kinderopvang gaat? Tips en advizen zijn welkom!

Afbeelding blog 'aanvullen borsvoeding of overstappen naar flesvoeding?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn naam is Ana en ik ben moeder van mijn mooie dochter Sara. Sara is nu 2,5 maanden en over een maand gaat ze 4 dagen naar kinderopvang. Woensdag zijn we samen thuis.

 Ik begrijp dat ik een vooraad van bv moet opbouwen zodat ik genoeg melk heb om af te geven bij de kinderopvang. Sara drinkt nu 7 voedingen op een dag en als dit zo blijft zou ze tussen 9:00 en 18:00 ( tijden dat ze in de kinderopvang zit), 3-4 voeding nodig hebben. Ik kolf af en toe tussen de voedingen door beide borsten voor ong. 40 minuten en in totaal krijg ik niet meer dan 60-80cc en als ik een keer bv oversla (flesje gekolfde melk geven) krijg ik totaal 180 cc uit. Het is de bedoeling dat ik ook mijn werk ga kolven.

 Ik twijfel heel erg of ik genoeg melk kan kolven om een aardig vooraad op te bouwen en ook of ik op mijn werk gedurende 2 uur ( max tijd gegeven door de werkgever) genoeg kan kolven voor de volgende dag of dat misschien niet slim is om langzaam over te stappen naar flesvoeding.

Heeft iemand dit mee gemaakt? Of kan iemand mij wat advizen en/of tips geven?

Tags: #Baby & Zo, #Food

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je