{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aanmelding bij de gynaecoloog

Nadat ik een week zwanger was, was het tijd om mijn zwangerschap door te geven aan het ziekenhuis

Afbeelding blog 'Aanmelding bij de gynaecoloog '

Omdat ik 2 miskramen heb gehad en 1 bbz mocht ik niet naar de verloskundige maar naar de gynaecoloog. Een week na mijn positieve test heb ik het ziekenhuis gebeld en een afspraak gemaakt bij de gynaecologie. Ik kon daar redelijk snel terecht, binnen een week zelfs! ( 2 augustus ). 

De week ging ontzettend langzaam voorbij, op 2 augustus was er nog gedoe omdat ik geen verwijzing had van mijn huisarts i.v.m. vakantie. Uiteindelijk ben ik gegaan zonder verwijzing, gelukkig hielpen ze mij wel! 

Mijn vriend was op werk en ik zat als enige alleen in de wachtkamer terwijl iedere vrouw daar zat met haar man of moeder. Hoe langer ik daar zat hoe zenuwachtiger ik werd. 

Ik hoorde dat mijn naam geroepen werd, dus het was eindelijk mijn beurt! Ik liep mee en gelukkig was de gynaecoloog een vriendelijke vrouw. 

Er werd gevraagd wanneer mijn eerste dag van mijn laatste menstruatie was, ik bleek ongeveer 4+6 weken te zijn. Toen moest ik me uitkleden omdat ik een inwendige echo kreeg. Ik moest gaan liggen en al snel werd het vruchtzakje met de dooier gevonden (geen beebje). Maar in ieder geval zat het in de baarmoeder maar de gynaecoloog kon nog geen uitspraak doen, dus we planden over 3 weken een nieuwe afspraak in. 

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je