{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aandacht, speciaal voor jou (en de kids)!

​Gemakkelijk jezelf en je gezin verwennen, dat klinkt als muziek in de oren toch? Als mama van 3 jonge kinderen weet ik als geen ander dat je maar weinig nodig hebt en al van de kleinste dingen onwijs blij kunt worden.

Afbeelding blog 'Aandacht, speciaal voor jou (en de kids)!'

Zo ging ik laatst mijn wekelijkse boodschappen doen en liep ik tegen een spaaractie aan. Je kent het wel, ‘koop een actieproduct en ontvang een smurf’ of ‘bij elke €10,- aan boodschappen een voetbalkaartje’. Erg leuk voor de kinderen natuurlijk, maar eerlijk is eerlijk, vervolgens zit je als moeder zijnde weer met allemaal klein prul speelgoed in huis. Maar ja, alles voor de kids! Die vinden het fantastisch en verplichten je bijna om bij een bepaalde supermarkt boodschappen te doen. Toen dacht ik, waarom worden de kids altijd verwend en de papa’s en mama’s niet? Bij DekaMarkt hebben ze daar wél over nagedacht.

Verwen jezelf en je gezin 

DekaMarkt vindt aandacht belangrijk. Aandacht voor de beste producten, de beste prijzen, maar natuurlijk ook aandacht voor jou en je gezin! Daarom heeft DekaMarkt t/m 24 juni een leuke spaaractie waarbij je aandachtszegels spaart. Met deze aandachtszegels kun je nu sparen voor hotelkwaliteit handdoeken van het merk Home Favourites, waarmee je jezelf of een ander kunt verwennen… en zoals ik hiervoor al schreef, als mama kan ik genieten van de kleinste, fijne dingen. Met deze spaaractie kan ik mezelf en mijn gezin gemakkelijk verwennen met pure luxe na een lekkere badsessie.

Eigenlijk is het sparen van de aandachtszegels erg gemakkelijk en heb je zo een volle spaarkaart wanneer je de wekelijkse boodschappen doet! Je ontvangt namelijk bij elke €5,- aan boodschappen een aandachtszegel en bij de wisselende actieproducten zelfs extra zegels. Met 20 aandachtszegels heb je al een volle spaarkaart en kun je thuis gaan genieten van bijvoorbeeld heerlijke hammamdoeken, extra zware kwaliteit baddoeken en douchelakens, en zijdezachte washandjes. Allemaal gemaakt van 100% katoen.

Heerlijk vind ik het om te zien dat er een keertje niet alleen aan de kinderen wordt gedacht, maar dat ook papa en mama lekker worden verwend. Ik ben fan van de spaaractie en kijk nu alweer uit naar de volgende badsessie met de kids!


Dit is een gesponsord artikel. Inhoudelijk is de tekst geschreven vanuit het leven van moeder Anne, moeder van 3 kindjes en tevens redactielid van Mamaplaats.

🐞  Heb je een suggestie, of werkt er iets niet? Laat het ons weten! Probleem Melden
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken