{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aan welk tv-programma zou jij meedoen?

Iedereen heeft ooit wel is een tv-programma gekeken en gedacht: 'Wauw, het zou zó vet zijn als ik daar stond!!' #30DayBlogChallange

Afbeelding blog 'Aan welk tv-programma zou jij meedoen?'

Do's

Wat meteen in mijn hoofd opkomt is The voice of Holland. Dat lijkt me zo cool en is stiekem ook wel klein beetje een droom. Ik zou dat alleen nooit van mijn leven durven. Tot nu toe heb ik er in ieder geval het lef nog niet voor gehad. Ik vind het best wel jammer van mezelf maar het is gewoon niet gewoon niet anders. Ik heb wel is voor wat vrienden gezongen en die complimenteerde me altijd. Alleen ik zou ík niet zijn als ik die complimenten niet al duizend keer in twijfel heb getrokken. 

Verder, als mijn broer en ik samen op zijn kamer waren, waren we altijd wel bezig met muziek. Stond er muziek op. En bij hem waren de enige tijden dat het goed voelde om echt te zingen. Het is alweer een aantal maanden geleden dat we samen een nummer hebben opgenomen, in de studio van zijn band. Christina Aguilera - Hurt. Hij heeft de muziek nagemaakt op zijn keyboard en met zijn computer. Echt zo mega knap!! Nadat ik bijna 100 stukken had ingezongen, had hij genoeg om te mixen in zijn muziek. Maar hij is nu zo druk met van alles, dat hij nog geen tijd heeft gehad om het af te maken. Ik heb de opnamen zelf ook nog steeds niet terug gehoord, aaargghh!! Het was leuk geweest als ik mijn cover hier in deze blog had kunnen posten maar helaas. We moeten allemaal wachten tot mijn broer klaar is met stage! :)

Als klein meisje wilde ik sinds de eerste film uit was, mee spelen in The pirates of the Caribbean. Haha! Like that's ever gonna happen!

Ook lijkt het me heen vet om jury of vast publieks lid te zijn bij The Uri Geller show. Zelf mee doen? Nee, absoluut niet! Maar het lijkt me heel vet om al die trucs live te zien! :O

Waar ik ook wel aan mee zou willen doen is Miljoenen jacht. Maarja, wie wil dat nou niet ;)

Of Expeditie Robinson!!

Don'ts

Nooit van mijn leven zou ik mee doen aan van die dating programa's. Er zijn er te veel om op te noemen. Dating in the dark, BAH! Of Temptation Island, IEHWL!! Nee, nooit!!

Of van die baby programma's die dan bij je bevalling zijn, no way!!

Zo'n reality show als wat die enge Barbie heeft, echt nooit van mijn leven. Die mensen maken zich mega belachelijk!

Ik zou ook nooit van mijn leven aan een spelling show meedoen, Lingo? OMG, ik zou zo mega afgemaakt worden door iedereen, haha!! Nee, die vernedering bespaar ik mezelf!

Aan wel tv-programma zou jii mee doen? En aan welke absoluut niet?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je