{{ message.message }}
{{ button.text }}

7 februari komt toch echt wel heel snel dichterbij!

Iedere maand maken mijn vriend en ik in onze studio een mooie foto. Iedere maand proberen we wat nieuws en unieks te bedenken...

Afbeelding blog '7 februari komt toch echt wel heel snel dichterbij!' Achtergrond blur afbeelding

Ik weet het, het is al een tijdje geleden dat wij de 20-weken echo gehad hebben. Maar de foto die ik bij dit blog plaats is vlak na onze 20 weken echo genomen. Heel bewust hadden wij ervoor gekozen om niet heel snel iedereen te vertellen dat ik zwanger was. Mijn vriend werkt in de gehandicaptenzorg en daarin zijn zoveel voorbeelden van waar het mis kan gaan, dat we eerst de 20 weken echo wilden afwachten. We hadden geen nekplooimeting gedaan, dus dit was het moment om te zien of alles goed leek. Natuurlijk geeft dit nog steeds geen garanties, maar je bent wel een stukje geruster. 

Het weekend na deze echo zouden wij naar Texel afreizen voor het jubileumweekend van de Texelse Reddingsbrigade, waar wij zomers het strand bewaken, ja ook dit jaar heb ik dat gedaan, met ons kindje al in mijn buik! Het heeft zijn of haar eerste redding ook al meegemaakt :) 

Omdat wij op Texel zo ontzettend veel mensen kennen, hadden we besloten om vlak voor het weekend dan toch maar via facebook bekend te maken dat we in blijde verwachting waren. Facebook ontplofte bijna!! Wat een super leuke reacties...ook heel fijn want mensen hadden er direct begrip voor dat ik niet alle activiteiten van het jubileumweekend kon doen en ook dat ik geen drankjes dronk, want tja normaal gesproken was ik daar op feestjes toch echt niet vies van :p 

Bij dit blog plaats ik de foto die wij in eind september op facebook plaatsten! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je