{{ message.message }}
{{ button.text }}

64-- een bijzondere valentijn

Het leven loopt niet altijd zoals je verwacht, maar je moet er het beste van maken..

Afbeelding blog '64-- een bijzondere valentijn' Achtergrond blur afbeelding

De tijd vliegt, dit jaar met oud en nieuw denk ik weer terug aan het afgelopen jaar. Maar deze keer met een glimlach van oor tot oor. Wat is mijn leven in deze korte tijd veranderd. Wat ziet alles er anders uit als je verliefd bent. En wat is het fijn om met een gelijkwaardig iemand te zijn. Iemand die me steunt en waardeert.

Het is dit jaar een heerlijk jaar geweest, na alle problemen die ik tot nu toe in mijn leven heb gehad is het eindelijk tijd om te genieten.

Morgen is het valentijnsdag dus ik moet overwerken vanavond. Boeketten voordraaien voor morgen. Het word een gekkenhuis. Gister is Jesse zijn cadeautje binnengekomen. Die mag ik vanavond wel niet vergeten, tegen de klok van 8 is het tijd om de deuren te sluiten. We hebben er 12 uur opzitten en het word morgen ook zo'n lange dag. Tegen de klok van 10e steek ik eindelijk de sleutel in het slot thuis.

Jesse zit op de bank met een biertje op mij te wachten. Ik zet het cadeautje pontificaal neer op de open haard om hem nog wat nieuwsgieriger te maken. Ik ben gek op cadeaus krijgen. Maar aan het geven hangt nog veel meer lol! Ik schenk een colatje in en plof op de bank. Mijn wangen beginnen rood te gloeien en ik stort helemaal in. Tijd om naar bed te gaan. Jesse loopt braaf achter mij aan en bespringt me zo ongeveer. We vrijen, liefdevol en teder. Daarna kan ik de slaap niet vatten. Mijn hoofd is nog zo bezig met de drukte van de dag..

Tringgggtringgggg! Mijn wekker gaat, ik kijk op de klok. 4.55 bah wat ben ik nog moe. Als ik naar de badkamer loop vraag ik me opeens iets af.. driftig trek ik wat kasten open en ren ik door naar de toilet. Ik val stil. Mijn mond staat open van verbazing, hoe kan dit nou? En nu... mijn hart slaat 2 keer zo snel en ik spring onder de douche. Het warme water sijpelt langs mijn lijf. Ik maak me op en ga naar Jesse. "Jesse, word eens wakker?" Twee slaperige ogen kijken me aan. Nik? Wat is er? Ik blijf stil. Hallo nik? Geef eens antwoord? Je kan me niet wakker maken en dan niets zeggen. Uhm.. het zweet loopt over mijn voorhoofd en de trilling is in mijn stem te horen. Uh.. ik ben zwanger.

Jesse zegt geen woord. Hij schiet overeind en trekt zijn kleren aan. Pakt zijn schoenen en boef en loopt de deur uit. Totaal verbijsterd blijf ik achter. Ik pak mijn jas en loop de deur uit. Uit gewoonte steek ik een sigaret op om me vervolgens te bedenken dat ik dat natuurlijk niet meer mag. Dit is meteen de laatste. Ik fluister zachtjes tegen mijn buik. "Het maakt niet uit hoe we dit doen, maar we gaan dit avontuur samen aan. Jij hoort bij mij, met of zonder papa."

Ik bel mijn stiefmoeder op en de tranen stromen over mijn wangen. Dit was niet hoe ik het had gepland...

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je