{{ message.message }}
{{ button.text }}

5 tips voor mooie lokken

Wie wil er geen mooie, glanzende, gezonde lokken? Toch verzorgen we ons haar niet altijd even optimaal. Lees hier meer over hoe je jouw haar gezond krijgt >

Afbeelding blog '5 tips voor mooie lokken'

Wie wil er geen mooie, glanzende, gezonde lokken? Toch verzorgen we ons haar niet altijd even optimaal. Door deze tips op te volgen maak je het je haar een stuk gemakkelijker om te gaan stralen.

- Nat haarmooi-lang-haar-100-natuurlijke-uitstraling
Nat haar is een stuk breekbaarder dan droog haar. Daarom is het belangrijk om voorzichtig om te gaan met je natte haar. Probeer voorzichtig te wrijven met een handdoek en borstel het alleen met een grove kam als het nat is. Opsteken is een echte no-go, hierdoor breekt je haar snel af.

- Hete luchtapparaten
Iedereen weet eigenlijk wel dat föhnen, stijlen en krullen slecht is voor je haar. Toch doen we dit massaal. Logisch ook, je wilt dat je haar goed zit. Helaas wordt je haar van deze apparaten alleen maar kwetsbaarder. Daarom is het belangrijk dat je je haar goed beschermt tegen de hitte. Je hebt hier speciale serums voor en misschien nog wel beter, maak niet te vaak gebruik van deze apparaten!

- Verven
Veel vrouwen verven hun haar thuis, dit is gemakkelijk en bespaart geld. Toch is het voor je haar beter om het bij een kapsalon te laten doen. Hierdoor voorkom je onverwachte resultaten. Bovendien zitten er in de de doe-het-zelf-setjes die je bij de drogist koopt vaak meer schadelijke stoffen, dan in de verf bij de kapsalon.

- Knippen
Het is lastig om regelmatig naar de kapper te gaan, vooral voor moeders. Er komt altijd wel wat tussen en voordat je het weet ben je alweer maanden niet geweest. Het hangt van je kapsel af hoe vaak het nodig is dat je het laat knippen. Gemiddeld is om de 6 weken, dit voorkomt dat de puntjes gaan breken en daardoor de rest van je haar splijt. Als het eenmaal beschadigt is, kun je het niet meer repareren.

-Zon
De zon is de grootste vijand van gekleurd haar, je haar kan dof worden en verkleuren. Daarom is het belangrijk dat je je haar goed beschermt tegen de zon. Er bestaan speciale producten met een SPF bescherming, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een leuke zomerhoed dragen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je