{{ message.message }}
{{ button.text }}

40-- een zware zwarte herinnering.

Sommige dingen kun je niet vergeten, ookal zou je het nog zo graag willen.

Afbeelding blog '40-- een zware zwarte herinnering.' Achtergrond blur afbeelding

Als ik wakker word zie ik tussen alle berichtjes een berichtje van Dennis.

"Nik, ik weet hoe je bent. Je voelt je vast rot vandaag. Het is vandaag een jaar geleden.."

(Vandaag een jaar geleden zouden wij onze ouders gaan vertellen dat we in verwachting waren. Ik keek er al weken naar uit. Had zo'n leuk speentje gekocht met i love oma/opa en er een kaartje aan gedaan, uit naam van ons kindje. Ik stond voor het bed me aan te kleden en deed mijn broek aan. Ineens voelde ik dat ik ongesteld werd. Ongesteld?! Dat kan niet. We zijn bijna 12 weken zwanger! Ik trok mijn broek naar beneden en zag helder rood bloed.. het liep zo langs mijn benen.. geen idee wat ik moest doen.. dus ik belde de verloskundige. Ze vertelde me dat het geen goed teken was en het waarschijnlijk een miskraam zou worden. Zolang ik geen pijn in mijn buik had was er nog hoop. Morgen kon ik voor een echo komen.. tranen met tuiten heb ik gehuild. We gingen naar mijn moeder. Maar ik kan me van het verloop van de dag weinig herinneren. Het voelt als een zwarte en zware herinnering. 'S avonds kreeg ik veel krampen en het bloeden werd erger. Dennis is met me naar de eerste hulp gereden. Toen ik aan de beurt was voor de echo was ik mijn kindje al verloren.)

Niet veel later volgt het volgende bericht

"Nik, heb je vandaag tijd om even langs te komen? Ik wil even met je praten."

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je