{{ message.message }}
{{ button.text }}

4 kinderen in 5 jaar tijd

Toen ik klein was, speelde ik altijd met poppen. Ik wist al snel dat ik moeder wilde worden. Maar dat ik op mijn 27e 4 kinderen zou hebben..

Afbeelding blog '4 kinderen in 5 jaar tijd'

in 2009 raakte ik zwanger van Scarlett, mijn oudste dochter. Ik was net 21 en dolgelukkig toen ik erachter kwam dat er een nieuw leven in mij groeide. Begin 2010 is ze geboren, en na wat heftige complicaties in de kraamweek, mag ik nu al bijna 6 jaar elke dag van haar genieten.

Na een hectische tijd, fout vriendje, verhuizing etc.. Leerde ik medio juli 2011 Bert kennen. Hij was de buurjongen van mijn ouders en konden elkaar dus al kwa gezicht en hoi en doei... Vrij weinig contact dus maar dat ging snel veranderen. Op 17 juli kregen we een relatie, en begin januari 2012 kwamen we erachter dat we een kindje verwachtten in juli.

In juli 2012 is onze zoon Bradley geboren. Vanaf het begin is hij een zorgenkindje geweest. Veel huilen, reflux, oorontstekingen. En nog steeds, na 3,5 jaar hebben we slapeloze nachten met hem. Maar hij is onze prins, onze ridder tussen de meiden!

Vrijwel snel na Bradley's eerste verjaardag waren we het erover eens dat we graag een derde kindje wilden. En we hadden het nog niet besloten, of ik bleek al zwanger! De zwangerschap verliep perfect en in juni 2014 mochten wij ons derde kindje en tweede dochter verwelkomen in ons gezin, Hailey.

En nu waren we klaar. Toch? Ja, drie kinderen was echt genoeg. Het zijn toch best dure tijden en je wilt ze toch alles kunnen bieden. We kochten een huis en knapten deze op, ivm de dubbele lasten wilden we zo snel mogelijk verhuizen. Er kwam veel stress bij kijken, maar begin januari 2015 konden we dan eindelijk over naar ons nieuwe huisje. Iedereen een eigen slaapkamer, het was perfect.. Toch?

Maart 2015, ik was een week over tijd. Ik deed een test, zwanger!?! Hoe dan.. We deden het toch altijd veilig. Blijkbaar niet veilig genoeg, spookte er door mijn hoofd. Ik belde de verloskundige praktijk op waar ik al 6 jaar beken was en ik kon dezelfde week nog terecht voor een termijnecho. En dan lig je daar, met gel op je buik te kijken naar een beeldscherm waar je ieder moment een klein wormpje denkt te zien verschijnen.. Maar er kwam helemaal geen wormpje.. Er kwam een echt mensje in beeld, met teentjes, vingertjes, zelfs het geslacht was duidelijk zichtbaar. Ik bleek al 20.6 weken zwanger te zijn.. Na de eerste shock maakte ik een romper met de tekst 'pas op, er komt nog meer gedonder. Wij verwachten ons vierde wonder' en stuurde deze per app naar onze vrienden. Onze familie hadden we persoonlijk op de hoogte gesteld van het verrassende nieuws. Na een hele heftige zwangerschap (hierover in een ander blog meer) is in juli 2015 Mackenzie geboren. En zo werd ik in 5 jaar tijd 4 keer mama. 

Tijdens de laatste zwangerschap heeft Bert zich laten helpen. Geen dikke buiken meer voor ons, nu echt heerlijk focussen op het moederschap. Ik hou zoveel van mijn kroost!!!! 

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je