{{ message.message }}
{{ button.text }}

#4 de kerstboom ophalen

Het was lang geleden dat ik me zo gevoeld had, nee eigenlijk had ik me nog nooit zo gevoeld!

Afbeelding blog '#4 de kerstboom ophalen' Achtergrond blur afbeelding

Wauw! 2 uur hebben we gister buiten staan kletsen. Pas toen ik weer naar binnen liep en op de klok keek had ik door dat er 2 uur voorbij waren gegaan. Ik werd een beetje rood, waarschijnlijk had ik hem binnen moeten vragen. Het was best wel koud buiten en ik had hem best een kop koffie aan kunnen bieden. Maar goed, ik had er geen erg in gehad dat er al 2 uur voorbij was gegaan en om heel eerlijk te zijn had ik het alles behalve koud!

De volgende dag zat ik al op tijd klaar. Tjonge jonge wat duurt wachten toch lang! 

'Pieppiep' ja, een appje, hij stond voor de deur. Met een fijne kriebel in mijn onderbuik liep ik naar beneden. Het was lang geleden dat ik me zo gevoeld had, nee eigenlijk had ik me nog nooit zo gevoeld! 

Bij mijn aller eerste verliefdheid ooit was ik zo verliefd dat ik er ziek van was, ik kon niet eten en normaal nadenken was er ook niet bij. Toch had ik me nog nooit zo gevoeld als nu: gelukkig, mooi, gewaardeerd en bovenal zelfverzekerd over mezelf. Op een of andere manier wist ik altijd mannen uit te zoeken waarbij ik heel onzeker werd over mezelf maar met hem was dat anders, hij zorgde er juist voor dat ik me beter over mezelf voelde dan ik ooit had gedaan en ik merkte zelf dat langzaam aan de 'kim' terug kwam die ik lang geleden verstopt had uit onzekerheid, schaamte en op den duur om de vrede te bewaren met mijn ex. Ik paste me altijd aan aan hem en in de jaren was ik mezelf kwijt geraakt.

Onderweg praatten we honderduit over van alles en nog wat. Het was gezellig en voor we er erg in hadden stonden we voor de deur bij mijn voormalig bff. Ze heeft me al gezien en doet de deur open, de spullen staan klaar in de gang en ongemakkelijk begint ze een gesprek. Ze verteld dat ze het jammer vind van mijn ex en mij maar dat het misschien maar beter is zo en dat ze wel een keertje naar mijn studio wil komen kijken. Mijn antwoord laat haar duidelijk merken dat ik daar geen zin in heb en 5 min. later staat de boom in de auto en rijden we weer weg.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je