{{ message.message }}
{{ button.text }}

#4 de eerste verjaardag alleen..

​Ons jongste schatje.. gekregen uit liefde... word vandaag 2. En ik ben er niet...

Wat voelt dit rot!

Ons jongste boefje. Ons mooie meisje. Een en al liefde en geluk. Mijn kleine vriendinnetje. Word vandaag 2.

Ik ben zo trots op alles wat ze doet. Hoe ze het doet. Ik hou van haar met heel mijn hart. Ze heeft ons gezin compleet gemaakt en af. 

Maar nu is het stuk.... door mij.

Augustus is voor ons een maand vol met verjaardagen om ons heen. Maar ook de kleintjes zijn dan allebei jarig. Dit is de eerste keer dat ik niet op haar verjaardag ben. Mark ik en de kinderen het niet samen vieren. Wat onwijs rot en gemeen voelt dat. Over 2 weken is de oudste jarig en vieren we het voor mijn vrienden en familie nog over. Maar ik leg nu wakker van me af te schrijven omdat ik me onwijs schuldig voel. Dit had niet mogen gebeuren. We hadden samen moeten zijn. 

Ons mooie meisje echt puur geluk. Wat had ik jou graag een onbezorgd leven gegeven. Wat baal ik ervan dat dat nu niet lukt. Want je bent gevoelig. En pikt dingen echt wel op. Maar je helpt me er ook onwijs doorheen.. Hoe een omgekeerde situatie. Je bent mooi. Je bent lief. Je steelt bij iedereen de show met je mooie grote ogen. Ik ben zo trots op je. 

Lief lief klein mooi vriendinnetje. Geniet van je tweede verjaardag bij papa. We vieren het straks samen ook nog goed. 

Ik heb het vandaag nog even goed zwaar.. heb net Mark een berichtje gestuurd om hem re feliciteren met ons mooie meisje. Hij stuurde zowaar gefeliciteerd terug. Morgen ga ik afleiding zoeken. Op visite bij oma. Misschien even naar het strand. En savonds extra knuffelen met mijn monsters.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken