{{ message.message }}
{{ button.text }}

3x favoriete kids items

鈥婬iermee gaan je kids met een vliegende start het nieuwe schooljaar in!

Afbeelding blog '3x favoriete kids items' Achtergrond blur afbeelding

De zomer is (bijna) voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Je kinderen lijken in de zomer weer een stuk gegroeid te zijn. Als moeder mag je daarom weer op pad om nieuwe outfits te scoren voor je kids, yes! Maar herken je het gevoel dat  je outfits niet altijd even fijn lijken te zitten? En soms blijkt een outfitje helaas niet altijd even bestand tegen de slidings die erin gemaakt worden. Help, wat moet je toch kopen voor de kids?

Ervaringsdeskundigen

Gelukkig zijn er een aantal moeders die al flink wat voorwerk voor je hebben gedaan en hun ervaringen met je delen, want WE moms know best! Een aantal moeders die al jarenlang bij WE shoppen hebben alvast de nieuwe najaarscollectie van WE kids voor je getest. En dat is handig want dan kom je niet voor verrassingen te staan. Een tipje van de sluier: de broeken zijn sliding proof ;) en de collectie is z贸 comfortabel dat kids er zelfs in kunnen free runnen. 

WE Fashion vroeg 3 moeders het hemd van het lijf over hun favoriete kids items. Dit zijn drie van hun favoriete kids items. Doe er je voordeel mee ;)

1. WE denim

Charlotte (40), moeder van 6 kids

"Ik koop al meer dan 12 jaar kleding bij WE. Mijn zoon Djimon was nogal smal gebouwd. WE broeken waren de enige die om z鈥檔 billen bleven zitten en die ook niet meteen kapot gingen na een sliding. Best prettig voor je portemonnee." 

Ideaal voor kids die niet stil kunnen zitten: in alle denim zit stretch.

2. T-shirts met coole prints

Dagmar (35), moeder van 2 meiden

"Ik vind het vooral leuk dat de Kids collectie fashionable is en helemaal niet kinderachtig. Soms koop ik iets voor mijn dochter van 9 jaar en denk ik: dat zou ik zelf ook wel willen aantrekken."

Van army tot panter en van statement tot strepen, dit najaar zijn het vooral de coole prints die in het oog springen.

3. Sweatpants

Cindy (40), moeder van 2 jongens

"De jongens zijn echt fan van de joggingbroeken. Die zijn comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. Eigenlijk willen ze nooit iets anders aan en van mij mag het. De broeken mogen lekker vies worden tijdens het buitenspelen."

Comfortabel & fashionable!

Benieuwd naar wat de nieuwe collectie nog meer in petto heeft? Heeeeel veel kleding waar je kids in kunnen klimmen, klauteren en over hekken springen. Alle items zitten super comfortabel 茅n zien er fashionable uit. 

Nieuwsgierig geworden? Check zelf de najaarscollectie! En goed nieuws; de WE Kids collectie is verkrijgbaar in maat 92 t/m 176 en pik een leuk voordeeltje mee, op de 2de jeans krijg je namelijk 50% korting. 

Vond je mijn blog interessant?

Vergeet me dan niet te volgen, dan mis je geen blogs meer van mij!

馃憢馃徏  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je