{{ message.message }}
{{ button.text }}

37 weken zwanger we zijn er bijna

deze blog gaat over mijn 37 weken zwanger zijn. en hoe ik er door heen ben gekomen en hoe trots ik ben.

Afbeelding blog '37 weken zwanger we zijn er bijna' Achtergrond blur afbeelding

Hallo lezers.

Ik ben een aankomende moeder of met andere woorden  een mommy to be, Ik heb mij vandaag aangemeld helaas zag ik deze site veel te laat maar ik maak er het beste van. Nu ben ik 37 weken zwanger en ik moet zeggen het was heel mooi om te ervaren wat zwanger zijn nou eigenlijk was en hoe dat voelde. ik ben 24 jaar en was onverwacht zwanger. ons kindje is dus een wondertje. Eerst was dit een grote schok maar ik ben trots op mezelf dat ik het toch zo goed doe. ik heb tot nu toe alles gedaan om gezond te leven.  gezond eten wat meer bewegen en de producten en vele zoetigheden laten staan. Dit is voor mij niet eens moeilijk geweest en dat verbaasde mij aangezien ik een emotieeter ben normaal gesproken en ik niet van zoete dingen af kan blijven. Maar nu heb ik er geen eens behoefte meer aan.

Ook heb ik een makkelijke zwangerschap gehad tot nu toe. ik was niet misselijk, of opgezwolle voeten, vele klachten heb ik niet vernomen of gehad. ik kwam er ook achter toen ik 4 maanden zwanger was. Nu ben ik op het einde en begint het te komen dat ik me niet energiek meer voel ik heb overal spierpijn en begin het nu wel spannend en zat te worden. maar we moeten nog minimaal 2 weken wachten. Wel moet ik zeggen dat dit een mooi keer punt is geweest in mijn leven. en ik dan ook trots ben op het feit dat ik toch alle spullen met laag budget bij elkaar heb kunnen krijgen. en mijn kindje straks niks te kort komt. ook heb ik enorme steun van mijn ouders en vriend en zie ik er positief naar uit.

Zelfs mijn angst voor de bevalling is weg omdat ik zo graag wil dat ie bij ons is. en wil weten hoe ziet mijn kleine zoon er nu uit.

Ik hoop dat veel dames de kracht vinden als het even niet mee zit en kunnen denken.

Ok ik voel me rot ik slaap slecht ik heb er geen kracht meer voor.  maar ik kan het en mijn kindje is wat nu alleen nog telt.

Fijne avond lieve mensen

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je