{{ message.message }}
{{ button.text }}

36-- Te laat? Of toch optijd?

Een goed gesprek met Sam in plaats van een gezellige wandeling met boef?

Afbeelding blog '36-- Te laat? Of toch optijd?'

Nu er even geen mannen in mijn leven zijn lijkt alles wel een stuk makkelijker geworden.

Ik begin eindelijk weer een beetje mijn oude zelf te worden. En ik merk nu pas dat ik mezelf eigenlijk al een paar jaar kwijt was.

Alle stres en het super gezonde eten van mijn lieve papa. Die als ik s'avonds om 9 uur uit mijn werk kom nog speciaal voor mij gaat koken hebben gezorgd dat ik 15 kilo af ben gevallen de laatste tijd. En nu was ik al nooit echt dik. Maar er kon gerust wel een kilootje af.

Ik voel me zelfverzekerd. Heb een hoop tijd gehad om op mijn werk te kunnen richten en daar voel ik me fijn bij.

Als ik s'avonds de deur uitloop loop ik tegen Sam aan. Ze wil met me praten. En ze wil wat dingen uitleggen. Ergens vind ik dat ze daar te laat mee is. De afgelopen maanden waren een stuk makkelijker geweest als ik mijn vriendinnetje had gehad. Maar.. ik ben wel heel benieuwd naar haar verhaal, dus ik laat het haar uitleggen..

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je