{{ message.message }}
{{ button.text }}

#30 Hoe gaan we nu verder?

Na een fantastische avond&nacht komt de volgende morgen veel te snel. Ik ben bang dat dit iets eenmaligs was, maar besluit ervan te genieten

Afbeelding blog '#30 Hoe gaan we nu verder?' Achtergrond blur afbeelding

De volgende ochtend komt sneller dan ik zou willen. Ik ontwaak en zie dat T. nog steeds naast me ligt te slapen. Zijn haar is warrig & hij heeft stoppels. Heerlijk, zo'n echte man!

Zachtjes sluip ik uit bed en ga even plassen. In de badkamer neem ik mijn medicijnen in en poets ik mijn tanden. Ik fris mezelf op en fatsoeneer mijn haar. Daarna kruip ik weer voorzichtig naast hem in bed. 

Ik lig al een tijdje naar hem te kijken wanneer ook hij wakker wordt. 'Goedemorgen, lekker geslapen?' vraag ik hem. Hij schenkt me een klein lachje en neemt zijn gezicht in zijn handen. Hij moet duidelijk nog even ontwaken.. 'Goedemorgen,' klinkt er dan met een zachte stem. 'Ja hoor. En jij?' Ik knik, ik heb heerlijk geslapen!

Ik vertel hem dat hij wel even kan gaan douchen als hij dat wil, dan zorg ik beneden voor een ontbijtje. Dat wil hij wel. Ik geef hem een handdoek en hij verdwijnt in de badkamer. Even later hoor ik het stromende water van de douche en moet ik me bedwingen niet naar hem toe te gaan. Wat doet deze man toch met mij?

Ik kleed me om en ga naar beneden. Gelukkig heb ik altijd wel iets van afbakpistolets of -croissants in huis. Ik besluit er een klein feestje van te maken. Ik stop de broodjes in de oven, dek de tafel en zet koffie. Dan hoor ik hem van de trap af komen. Hij heeft zijn tasje weer bij zich. 'Koffie?' vraag ik hem. 'Lekker,' is het antwoord.

Na een heerlijk, uitgebreid ontbijt ruim ik af en kletsen we nog even wat op de bank. Niets in het bijzonder, gewoon over zijn plannen voor de rest van de dag. Dan is het tijd voor hem om naar huis te gaan. Ik ben oprecht verdrietig. 'Zie ik je snel nog een keer?' vraag ik hem. 'Natuurlijk,' antwoordt hij en hij kust me. 

Ook dit keer blijf ik weer in de deuropening staan totdat hij helemaal uit het zicht is. Meteen daarna gaat mijn hoofd over in pieker-modus. Ik hoop maar dat hij woord houdt en ik hem inderdaad snel weer zie. Al ben ik ergens in mijn achterhoofd ontzettend bang dat dit misschien niet zo is... Dit is de man die mijn hart écht zou kunnen breken!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je