{{ message.message }}
{{ button.text }}

30 Dagen uitdaging!

Voor de dames die afvallen/sporten als goed voornemen hebben dit jaar!

Afbeelding blog '30 Dagen uitdaging!' Achtergrond blur afbeelding

Hallo mooie dames,

Zoals beloofd komt hier iets om jullie te helpen met een goed voornemen, sporten!
Ik zal eerlijk zeggen dat ik echt geen fan ben van sporten, zoals de meeste mensen wil ik het wel maar "komt het er nooit van". Excuses, excuses.. Jullie weten vast wel hoe het gaat. Daarom vond ik dit een geweldig idee! Een vriendin van mij stelde dit voor, een challenge van 30 dagen om een strakkere buik en/of stevigere benen en billen te krijgen. Het duurt nog geen 10 minuten, wat echt een plus is voor mij!

Ik zit nu op dag 8 en ben van plan iedere week een foto te maken zodat ik. hopelijk, resultaat zie aan het einde van de 30 dagen. Dit raad ik jullie ook aan, en het artikel geloof ik ook :P

Persoonlijk doe ik beide, de buik en de benen/billen en ik doe evenveel jumping jacks als squats. Dit omdat mijn conditie echt belachelijk slecht is en joggen gewoon not done is voor mij, dus dit vond ik een hele goede oplossing.

Hieronder de links. Wie o wie gaat er meedoen dames? Het lijkt me erg leuk om jullie voortgang te horen!
Sporten gaat natuurlijk wel altijd gepaard met goede voeding en veel water drinken :)

Strakke Buik Challenge

Mooie Billen en Benen Challenge

Succes dames! Laat me weten of jullie meedoen en hoe het bij jullie gaat :D

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je