{{ message.message }}
{{ button.text }}

3 maanden zwanger en eindelijk genieten!

Ja! <3 nu mogen we officieel aankondigen dat we in verwachting zijn! :D

Afbeelding blog '3 maanden zwanger en eindelijk genieten!'

Ons tweede kindje is onderweg <3 En na 3 maanden stress en misselijkheid kunnen we eindelijk gaan genieten :)

De eerste 12 weken voelde ik me belabberd! Heel anders dan tijdens mijn eerste zwangerschap waar ik geen seconde misselijk ben geweest. Nu deed de gedachte aan vlees me alleen al kokhalzen :(
Naast dat ik me ziek en ontzettend moe voelde, kwam de stress van mijn werk er nog bij. Mijn contract loopt in december af en dit was al mijn laatste contractverlenging. Dus; vast contract of eruit.
Natuurlijk ging ik ervanuit dat ik eruit ging, dan was de teleurstelling niet zo groot. Maar wat moest ik dan gaan doen? 3 maanden zwanger, dan nemen ze je nergens meer aan. Een uitkering aanvragen? Als het echt moest, maar ik ben er echt geen fan van. Ik werk liever!
Maar gelukkig kreeg ik vorige week goed nieuws; ik kreeg een vast contract! Niet voor heel veel uurtjes, maar als ik straks twee kleine aapjes (liefkozend bedoeld) heb dan wil ik ook niet meer dan 20-25u werken en meer mama zijn.

Dus nu kan het beginnen :D Genieten van de zwangerschap. Afgelopen week hebben we iedereen verteld dat we in verwachting zijn en natuurlijk was iedereen dolenthausiast! <3
We zijn 30 mei uitgerekend en ons zoontje wordt 21 mei 3! Dus dat zit heel dicht bij elkaar. Hopelijk beval ik niet de 21e haha.

Liefs,

Michelle

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je