{{ message.message }}
{{ button.text }}

26-- ik voel het aan mijn water, ze weet het

Wat te doen als het toch al één grote puinhoop is?! Is het aan mij om iets te vertellen?

Afbeelding blog '26-- ik voel het aan mijn water, ze weet het'

Die vraag beantwoord zichzelf binnen een paar minuten.

Een bericht van Kim, het begint vrij nonchalant. Ze vraagt hoe het gaat en ik besluit me van de domme te houden. Het is niet aan mij om knopen in hun relatie door te hakken. Als Bart iets wil zal hij het zelf moeten vertellen.

(Even spookt er door mijn hoofd om het haar wel te vertellen. Ik weet nu hoe ik me voel nu ik alles na al die tijd ineens te horen krijg.. Dat gevoel gun in haar niet. Maar ik gun haar ook het verdriet niet van het wel weten. Mijn god wat ben ik stom geweest.... Waar ben ik aan begonnen?)

Ik besluit Bart een berichtje te sturen met de vraag wat Kim van mij moet? We zijn geen vriendinnen. Nooit geweest en zullen wij ook nooit worden. Ze is niet mijn type mens. Veel te luidruchtig op een andachttrekkerige manier. Dus waarom zou ze me nu dan opeens appen. Ik voel het aan mijn water. Ze heeft iets door.

Bart reageert lichtelijk geïrriteerd terug. Wat ik heb gezegd? Uhm sorry hoor.. Als hij zijn vriendin niet argwanend had gemaakt had ze mij niet geappt. Dus ik heb niks gezegd. Hij heeft iets niet handig aangepakt.

Ineens vraag ik me af hoe Dennis het eigenlijk heeft geweten? Niet van mij, ik schaam me rot. dus dan blijft er maar 1 iemand over.

Ik bel Bart en vraag wat hem bezielt heeft om aan Dennis te vertellen wat er is gebeurt. Ten eerste zijn dat zijn zaken niet en ten tweede is er nu een hele grote kans dat Kim er ook achter komt. Waarom zou Dennis het haar niet vertellen? Of misschien heeft hij dat zelfs al gedaan. Bah wat een puinhoop. Een beetje boos hang ik de telefoon op. 

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je