{{ message.message }}
{{ button.text }}

25 jaar BABY born!

Wie kent haar niet, de bekende pop BABY born!

Afbeelding blog '25 jaar BABY born!'

BABY born is een vriendin, een beste vriendin en heeft liefde en verzorging nodig. De unieke pop heeft negen levensechte functies, waar zelfs zonder batterijen mee kan worden gespeeld. BABY born is de babypop die meegroeit met de fantasie van ieder kind en zo een perfecte stimulatie is voor het ‘moeder-dochter roleplay’ op een realistische manier. BABY born is het maatje van je kind dat overal mee naar toe gaat.

Feest!

BABY born is dit jaar jarig! Want ze bestaat dit jaar 25 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden! Voor haar verjaardag draagt BABY born daarom een feestelijke jurk, ze moet er tenslotte prachtig uitzien wanneer haar gasten komen. Haar feestjurk is versierd met strikjes en een rand van tule, wat samen met haar roze ballerina's een perfecte combinatie vormt. Maar waar een jarige is, zijn cadeautjes! Zo krijgt BABY born nu het wat kouder wordt en het regenseizoen eraan komt, een echte regenpret-set! Nu kan ze wanneer het regent lekker in de plassen stampen in haar regenoutfit. Voor de winter heeft ze ook een prachtig setje gekregen, een echte winterset met pluizige schoenen die haar voeten lekker warm houden wanneer de sneeuw buiten op de daken ligt. 

Het nieuwe gezicht van BABY born

BABY born bestaat dit jaar 25 jaar en naar aanleiding van dit jubileum wordt het nieuwe gezicht van BABY born gezocht. Hoe gaaf zou het zijn als jouw kindje het nieuwe gezicht van BABY born wordt? Dat jouw kindje de inspiratiebron is voor het uiterlijk van de nieuwe BABY born pop? Fantastisch toch!

Hoe doe je mee?

Maak een foto van jouw kindje met haar/zijn pop en upload deze op facebook.com/mybabyborn. Laat BABY born op deze manier kennis maken met jouw kindje en wie weet wordt je kind wel het nieuwe gezicht van BABY born!

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je